Sursa: Facebook

Fostul ministru USR al Justiției, Stelian Ion, pare ușor supărat pe cel care i-a luat locul în momentul în care a părăsit funcția.

Ministru al Justiției în mai multe mandate, Cătălin Predoiu este acum arătat cu degetul din altă postură a sa, anume de ministru de Interne, în contextul tragicului accident rutier din Vama Veche, corelat cu ancheta anunțată.

Iar Stelian Ion vrea, vorba unui clasic în viață, fapte, nu vorbe. De aceea consideră că intervalul scurs de la momentul în care Predoiu a anunțat că va trimite Corpul de Control la Vama Veche este mult prea mare, motiv pentru care acuză că s-ar încerca „îngroparea” adevărului.

Într-o postare pe Facebook, Stelian Ion subliniază că este ceva la mijloc, dat fiind că „a trecut o săptămână de când a anunțat control la Poliția din județul Constanța și ministrul Cătălin Predoiu încă tace”:

Colegii lui din PNL promiteau că ministrul Predoiu va prezenta la sfârșitul săptămânii trecute rezultatele controalelor. Nici vorbă!
Nu doar că încă nu știm oficial de ce polițiștii din Vama Veche l-au lăsat să plece pe tânărul de 19 ani, pe care nu l-au testat pentru consum de droguri, dar nu a fost anunțată nicio sancțiune. Am aflat între timp că cei 4 şefi de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci au cerut să fie eliberaţi din funcţie.

Pentru a lua primele măsuri, Cătălin Predoiu nu avea nevoie de mai mult de 24 de ore.
Îi solicit ministrului Predoiu să prezinte de urgență concluziile controlului efectuat de Corpul de control în județul Constanța și măsurile decise
”.

Articolul precedentAjutoare de urgență pentru familiile victimelor și pentru cei afectați de tragedia de la Crevedia
Articolul următorForumul WATER LOSS BALKANS 2023: Reducerea pierderilor de apă – o abordare globală pentru un viitor sustenabil