Rockerul Cîțu le urează liceenilor succes la bac, citând din AC/DC

Premierul a adaptat mesajul destinat elevilor de liceu propriilor gusturi muzicale. Ulterior, Florin Cîțu și-a șters mesajul

Florin Cîțu, îmbrăcat într-un tricou cu Metallica / preluare foto: Aleph News

Cu toate că un pic mai târziu decât ar fi trebuit, întrucât elevii de liceu au început examentul la ora 9:00, premierul Florin Cîțu le-a urat acestora succes, așa cum a știu el mai bine. Și cum altfel dacă nu în stilul caracteristic, cel care scoate în evidență faptul că premierul Cîțu este un mare fan al muzicii rock?

Florin Cîțu: „Mult succes elevilor care susţin examenul de bacalaureat!”

În continuare, premierul a scris pe Facebook: „For those about to rock, we salute you!”, în traducere aproximativă, adaptată contextului „Celor care urmează să… bifeze succesul, vă salutăm!”.

Ulterior, premierul și-a șters mesajul, cu toate că nu știm motivul precis pentru care a făcut asta.

Captură ecran / Facebook Florin Cîțu

De altfel, nu e prima oară când premierul Cîțu încearcă să scoată în evidență faptul că, în sufletul lui, dacă dai la o parte straturile politice, găsești un rocker rebel.

La vaccinare, premierul a venit, de asemenea, îmbrăcat într-un tricou cu trupa Foo Fighters, fotografia cu pricina dând naștere multor comentarii pe internet. Mai mult, Florin Cîțu a fost suprins, cu altă ocazie, purtând tricouri și ale altor trupe rock, printre care Nine Inch Nails sau Metallica.

Foto: preluare Aktual24

Citește și: Bacalaureat 2021: subiectele la Limba Română. Anul acesta, programa a fost simplificată în contextul pandemiei

Astăzi a început Bacalaureatul 2021, cu prima probă, la Limba și Literatura Română. Varianta extrasă a fost cea cu numărul patru. De amintit, totuși, că anul acesta, atât subiectele, cât și programa, au fost simplificate, în contextul pandemiei și a desfășurării orelor de curs în regim online sau, pe alocuir, hibrid.

Articolul precedentProcesul penal al primarului Ploieștiului, amânat pentru luna octombrie
Articolul următorPrimăriile se păstrează în familie
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.