Victor Ponta pune egal între Colectiv și Covid

Acesta și-a dat demisia după tragedia din clubul bucureștean, dar parcă ar vrea ca și actualii guvernanți să plătească

Victor Ponta a ieșit din viața politică după alegerile pierdute în decembrie 2020, dar din când în când își mai aduce aminte de lucrurile pe care le-a făcut pentru România, în vremea când era premier, și ține să le reamintească și poporului.

Acesta este răscolit de amintirea momentului când a fost desemnat premier, de către Traian Băsescu, în urmă cu 9 ani, dar mai ales de cel în care și-a dat demisia, după tragedia de la Colectiv. Mai mult, consideră că și actualii guvernanți are trebui să plătească pentru toți morții din cauza Covid. Deși este greu de pus semnul egal între un accident și o pandemie.

„Am dat inapoi pensiile si salariile / am platit imprumutul lui Basescu la FMI si nu am mai luat alti bani / am redus TVA , CAS si am scazut impozitul pe dividende / am luat 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana …. ”, a scris fostul premier, pe pagina sa de Facebook.

Dosarele penale și plata lor

Acesta a amintit și de dosarele penale „fabricate”, dar și că nicio  faptă bună nu rămâne nepedepsită, într-un fel sau altul.  Totodată lansează și o întrebare pentru „urmăritorii” săi, dacă a meritat răsplata din partea poporului, dar și a oamenilor politici.

„Din acest motiv  mi-au fabricat dosare penale mie si familiei mele ( din fericire respinse de judecatori) / si au strigat in Piata si la televizor ca eu sunt de vina pentru tragedia de la “Colectiv” ( acum mor in fiecare zi , in spitale publice, mai multi oameni decat atunci intr-un club privat) !

Sunt intr-un moment in care ma intreb doar atat : “ a meritat” ? Familia mea spune tare “NU” !!! Dvs. ce credeti ?”, a mai scris Victor Ponta, fost prezidențiabil, în 2014.

Rezultate sub pragul electoral

În decembrie 2020, în urma rezultatului sub așteptări, dar mai ales sub „pragul electoral”, liderul Pro România și-a recunoscut înfrângerea. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și considera la acel moment că a venit timpul pentru familiei, prieteni și noi proiecte.

Victor Ponta vede asemănări între perioada 1997-2000 și cea prezentă

Articolul precedentCodrin Ștefănescu spune că nimeni nu-i va închide gura lui Dragnea… pentru că Dragnea vorbește prin el
Articolul următorSe întorc rândunelele: ”Cântăresc 20 de grame, dar au parcurs mai mult de 5000 km în zbor”