Gabriela Firea, despre Orban, „demagogul perfect”: „Mâine o sā ceară scuze bucureștenilor pentru că i-a rugat să-l voteze pe Nicușor Dan”

La un an de la pierderea alegerilor locale din București, Gabriela Firea și-a amintit cum, la vremea respectivă, Ludovic Orban a girat pentru Nicușor Dan, o altă decizie pe care, pe viitor, ar putea să o regrete

Gabriela Firea / Foto: Facebook

Cum, în cursul zilei de astăzi, fostul lider PNL, Ludovic Orban, a lansat o declarație dură la adresa președintelui Klaus Iohannis, Gabriela Firea, actual senator PSD și fost primar general al Capitalei, a comentat momentul. „Orban a cerut azi scuze românilor pentru că i-a îndemnat să-l voteze pe Klaus Iohannis!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

În continuarea mesajului, Firea l-a ironizat pe Orban, declarând că nu ar fi mirată dacă, în curând, acesta le-ar cere scuze bucureștenilor pentru că a girat pentru Nicușor Dan, la Primăria Capitalei, fix în urmă cu an. „Mâine o să ceară scuze bucureștenilor pentru că i-a rugat să-l voteze pe Nicușor Dan. Demagogul perfect!”, a completat Gabriela Firea, azi.

Declarația care a făcut-o pe Gabriela Firea să reacționeze

În urma eșecului de la congresul PNL, Ludovic Orban a scos la înaintare „pistoalele mari” și l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, cel care l-a susținut pe față pe contracandidatul său, Florin Cîțu: „Ar trebui să îmi cer scuze față de mulți români care au crezut în mine, care au votat cu Iohannis pentru că i-am convins eu”, a spus acesta.

Ba mai mult, Orban nu s-a oprit aici, adăugând că, în opinia sa, Serviciul Român de Informații ar trebui să deschidă o anchetă cu privire la modul în care Iohannis s-a implicat în această competiția pentru șefia PNL, desfășurată în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat.

Citește și: Gabriela Firea i-a făcut bilanțul lui Nicușor Dan, după un an de la alegerile locale

Articolul precedentMoșteanu remarcă paradoxul demisiei lui Orban din fruntea CD: nu se știe clar cine ar trebui să îi ia acestuia locul
Articolul următor„Sectorul Verde”, invadat de gunoaie. La Garda de Mediu e tăcere „în linie”