Gabriela Firea i-a făcut bilanțul lui Nicușor Dan, după un an de la alegerile locale

„Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară”

La un an de la alegerile câștigate de Nicușor Dan, Gabriela Firea i-a făcut acestuia un bilanț care nu poate să-i încânte bucureșteni, cu niciun punct de pe agenda electorală bifat. Este suficient să iei la pas Capitala pentru a te convinge de eșecul administrativ a lui Nicușor Dan, cel care a câștigat Bucureștiul cu 47,2% din voturile exprimate.  

„Un an de la cea mai mare minciună și fraudă! Au promis «apă caldă», dezvoltare, noi investiții, un trai mai bun pentru toți și au adus cu ei: dublarea prețului la transportul public și anularea a numeroase trasee, deci aglomerație, explozia preturilor la întreținere, mii de avarii, niciun km de conductă reabilitată, subfinanțarea spitalelor, blocarea șantierelor, alungarea investitorilor, prin suspendarea planurilor urbanistice – deci șomaj, sute de milioane de euro pierdute pentru oraș… mizerie, șobolani, țânțari, parcuri abandonate… la care adaug oroarea, pentru că e vorba de oameni vulnerabili – tăierea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilități… de luni bune nu se mai plătesc și nici nu sunt prevăzute în Bugetul municipal”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Bătaia de joc a Primăriei Capitalei la adresa persoanelor cu dizabilități. Pentru ei nu s-au găsit bani

Fostul edil se întreabă, retoric, care este „scopul” acestor decizii luate de Nicușor Dan, reamintind totodată și de fraudarea alegerilor. „Să nu uităm sacii furați de voturi! Și 60 000 voturi anulate fără motiv! Jale pe toată linia! Oare asta s-a vrut? Să decadă Capitala? Să o ducă mai prost bucureștenii? Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva…Să crească Sofia, Budapesta, Belgrad etc?”, a mai scris senatorul social democrat, care a adăugat că Bucureștiul, „Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară! Incompetenți și corupți până în măduva oaselor”.

Strângere de semnături pentru demiterea lui Nicușor Dan

De altfel, nivelul de nemulțumire la adresa lui Nicușor Dan este destul de ridicat, motiv pentru care a fost demarată o acțiune de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum în vederea demiterii primarului general. Pentru a se ajunge la referendum este nevoie de semnăturile a 25% din numărul total al persoanelor aflate pe listele electorale, adică 450.000 de semnături.  

30.000 de semnături strânse pentru demiterea lui Nicușor Dan

Articolul precedentRareș Bogdan: „Nu dăm nici un pas înapoi”
Articolul următorLudovic Orban îi dă un ultimatum premierului Cîțu