Purtător de cuvânt AUR, prins cu droguri în Parlament. Reacția lui George Simion

Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti a confirmat: în plic se aflau droguri

Mircea Gheorgheosu / Foto: preluare AlephNews.ro

Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al AUR a fost depistat, astăzi, cu un plic de substanțe ce păreau a fi droguri la o primă vedere, asupra sa. Totul s-a întâmplat în clădirea Parlamentului, iar alerta a fost dată de agenții SPP.

SPP a chemat  Brigada de Combatere a Criminalității Organizate

Angajații SPP au găsit asupra purtătorului de cuvânt AUR aproximativ 0,50 grame dintr-o substanțe ce părea a fi cannabis. Imediat după incident, agenții au chemat  Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Reacția liderului AUR, George Simion: ironie

Imediat după apariția știrii în spațiul public, liderul AUR, George Simion a lansat un mesaj ironic la adresa premierului Florin Cîțu, declarând că Gheorgheosu măcar nu va fi propunerea partidului pentru a ocupa funcția de premier al României. Cu toate astea, Mircea Gheorgheosu ocupă funcția de purtător de cuvânt al unui partid parlamentar. În plus, de vreme ce faptele de care este acuzat premierul Florin Cîțu s-au întâmplat în urmă cu mulți ani, fapta membrului AUR se întâmplă în prezent și, mai mult decât atât, în Parlament.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat George Simion, încercând să minimizeze presupusa faptă a colegului său.

Bănuiala s-a confirmat: Mircea Gheorgheosu avea, într-adevăr, droguri asupra sa

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Citește și: PMP: „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”

Articolul precedentJoe Biden le promite talibanilor că vor plăti pentru tot
Articolul următorCîțu nu a mers la mare. George Simion: ”Un mare fricos”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.