Joe Biden le promite talibanilor că vor plăti pentru tot

„Nu vă vom ierta, nu vom uita, o să vă vânăm și vă vom face să plătiți!”, a spus președintele Statelor Unite ale Americii

Sursă foto: Digi 24
Sursă foto: Digi 24

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a promis că nu va lăsa situația așa, în ceea ce-i privește pe talibani, luând în calcul faptul că aceștia nu și-au ținut promisiunea de a înceta violențele. Reamintim că, la începutul săptămânii trecute, purtătorul de cuvânt al talibanilor dădea asigurări că niciun cetățean afgan nu va fi pedepsit de noul regim, nici măcar cei care s-au opus politicii talibane nu vor avea de suferit. Între timp, promisiunea talibanilor se dovedeau a fi nimic altceva decât un mare neadevăr.

Joe Biden: „Acești teroriști ISIS nu vor câștiga. Îi vom salva pe americani. Îi vom scoate pe aliații noștri afgani. Iar misiunea noastră va continua”, a declarat președintele. „America nu se va lăsa intimidată”

Președintele Biden le-a spus, de asemenea, talibanilor, că Statele Unite ale Americii nu are de gând să ierte sau să uite, astfel că, în cel mai scurt timp, rebelii care au pus mâna pe putere, în Afganistan, ar urma să dea socoteală pentru faptele lor. „Nu ne  vom lăsa intimidați de acești teroriști ISIS, misiunea noastră continuă”, a mai spus Joe Biden, citat de Digi24.

În plus, președintele a mai fost întrebat de presă dacă se simte vinovat pentru viețile pierdute, în urma recentelor evenimente. Acesta a spus că nu are cum să nu se simtă vinovat, însă că își menține decizia de retragere a trupelor americane din Afganistan.

Citește și: PMP: „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”

Articolul precedentPMP: „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”
Articolul următorPurtător de cuvânt AUR, prins cu droguri în Parlament. Reacția lui George Simion
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.