PMP: „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”

„Să vă fie rușine! Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință”, i-a transmis Ioana Constantin edilului Sectorului 1

Ioana Constantin (PMP) / Foto: preluare EVZ

Fosta candidată la primaria Sectorului 1, Ioana Constantin (PMP) o acuză, la rândul ei, pe Clotilde Armand, că nu ar ști cum să gestioneze, cu adevărat, criza gunoaielor din cel mai mare sector al Capitalei. „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!”, a scris politicianul, pe Facebook.

În plus, PMP atenționează că frecvențele se reduc cu 45%, nu tarifele cu jumătate, „cum iar dezinformează primărița pe Facebook! În documentul de mai jos e foarte clară solicitarea primăriei către Romprest, se reduc programele, se ajustează, se reduce curățenia pentru că nu sunt bani. Concret, Primăria sector 1 cere prestarea unor programe reduse și invocă bugetul aprobat. Practic, primăria se roagă de Romprest. O reducere de 45% înseamnă curățenie doar 4 zile pe săptămână, Referindu-ne aici inclusiv la măturat, spălat străzi etc. Iar minuta de ieri, documentul al doilea în comentarii, arată exact că la înțelegerea asta s-a ajuns, acord încă nesemnat, deși nu asta anunță primărița. Era prea curat sectorul 1, nu-i așa?”, a mai scris Ioana Constantin, pe pagina ei de socializare.

Prin urmare, minciuna continuă! Nu e nicio luptă pentru a salva bani, e o luptă pentru a-și salva imaginea primărița. Și totuși, de ce au suportat locuitorii din sectorul 1 mormane de gunoi, gândaci, șobolani și un focar de infecție atâtea luni, dacă reduci la jumătate curățenia?

Ioana Constantin (PMP)

PMP o somează, de asemenea, pe Clotilde Armand să răspundă la următoarele întrebări:

  • De ce a fost nevoie de starea de alertă și cât ne-a costat?
  • De ce am plătit 3 operatori de salubritate și care a fost activitatea concretă a fiecăruia?
  • Câte tone de gunoi au ridicat celelalte 2 firme? Câte tone a ridicat Brai Cata? Câte mașini a avut REBU sau a avut REBU mașini pentru a ridica gunoiul?
  • Cu regulamentul de salubritate cum rămâne, nu-l încălcați cumva prin această ”diminuare” cu 45% a frecvențelor stabilitate?

Ioana Constantin a mai acuzat-o pe Clotilde Armand că ar pune în pericol sănătatea oamenilor „pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie! Totul e minciună, dezinformare, omisiune, joc de imagine. Să vă fie rușine! Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință”

Citește și: Allen Coliban, primarul Brașovului: „Dăm bilete gratuite pe RATBV celor care reciclează”

Articolul precedentMinistrul Bode, acuzat că ține pe loc concursurile din MAI, fiind „ocupat cu campania pentru congresul din partidul din care face parte”
Articolul următorJoe Biden le promite talibanilor că vor plăti pentru tot
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.