Facebook, George Simion
Facebook, George Simion

Printre poze făcute la mare, printre imagini nocturne cu o ie la fel de nocturnă, porumb copt și strângeri de mână, liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor l-a descoperit pe Cîțu. Sau redescoperit.

Sau, faptul că premierul a evitat un concediu la mare devine un nou motiv pentru ca Simion să devină zmeu pe Facebook.

Probabil că Florin Cîțu este, într-adevăr, fricos. Sau poate, brusc, îi displace la mare. Sau marea din România.

Despre Cîțu și litoralul românesc: ”Florin Cîțu a fugit și de Vama Veche”

Florin Cîțu a fugit și de Vama Veche! Deși promisese repetat că vine, nu a mai dat fața cu românii. Mare fricos!”, a precizat lideul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, astăzi, 27 august.

Desigur, Simion a ținut să facă rezumatul promisiunilor premierului în legătură cu Marea Neagră. Interesant, pentru el. Total non subiect, pentru români.

În același context, liderul Alianței a precizat că, în data de 13 mai, premierul ar fi declarat că își va respecta promisiunea de a merge în această vară în Vama Veche. Desigur, în mai, erau anunțate noi măsuri de relaxare, între care ridicarea restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

Simion nu se oprește aici, explicând și faptul că, în data de 26 Iulie, Cîţu a afirmat că nu a fost pe litoral în acest an şi nu a făcut plajă, deoarece nu a avut timp. Dar, minune! A adăugat că, în curând, va merge la Vama Veche.

Ne pasă de politicienii în slip sau de politicenii incompetenți?

Aseară, de frica românilor, Cîțu nu a mai avut curaj să vină. În tot acest timp, turiștii au fost obligați să își oprească la ora 02:00 petrecerile din cauza unor restricții aberante”, a continuat Simion pe contul de Facebook.

Interesează pe cineva concediul lui Cîțu? Nu prea. Interesează pe vreun român stațiunea aleasă de parlamentari? Nici atât.

Ce mi se pare mie interesant e că nu mi l-aș fi imaginat niciodată pe Simion drept vamaiot înrăit. Poate din cauza convingerilor religioase. Sau a patosului cu care cântă melodii naționaliste. Sau poate pentru că spiritul liber al Vămii n-are legătură cu spiritul dacilor liberi.

Personal, as evita să mă întâlnesc cu Cîțu la mare sau să-l văd pe Simion în slip. La fel, fără apartenență politică, m-ar dezgusta orice persoană care mi-ar strica vacanța.

Articolul precedentPurtător de cuvânt AUR, prins cu droguri în Parlament. Reacția lui George Simion
Articolul următorCiolacu vrea 60.000 de semnături pentru referendumul contra lui Armand
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.