Foto: Facebook/Maia Sandu
Foto: Facebook/Maia Sandu

Maia Sandu i-a primit în vizită, la Președinție, pe foștii președinți ai Republicii Moldova.

Este vorba despre Mircea Snegur, Petru Lucinschi și Nicolae Timofti.

Potrivit declarațiilor făcute în urmă cu o oră de Președinta Republicii Moldova, foștii lideri și-au exprimat susținerea fermă pentru parcursul european al țării.

Maia Sandu a discutat cu foștii șefi de stat de provocările cauzate de războiul Rusiei împotriva Ucrainei

Lidera de la Chișinău a explicat că, pe parcursul vizitei, a făcut un schimb de opinii despre agenda de reforme a guvernării, inclusiv despre reforma învățământului superior și a sectorului de cercetare.

De asemenea, au fost purtate discuții despre provocările cu care ne confruntăm, în agricultură, în sectorul energetic, precum și despre provocările cauzate de războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Am vorbit și despre soluțiile pe care le pregătesc autoritățile pentru a susține cetățenii și producătorii locali, în această perioadă grea”, scrie Maia Sandu, pe contul de Facebook.

Președinta Republicii Moldova: ”Le-am mulțumit foștilor șefi de stat pentru deschiderea de a împărtăși experiența lor”

Moldova a trecut prin mai multe perioade dificile, de-a lungul istoriei sale, iar fiecare criză ne-a oferit lecții importante și ne-a mișcat înainte. Am fost de acord cu toții că, în pofida crizelor prin care trece acum Republica Moldova, țara poate ieși cu bine din ele dacă vom pune în valoare și vom susține cel mai prețios lucru pe care îl avem – oamenii. Iar statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană ne oferă certitudinea că nu suntem singuri în fața năpastei”, se arată în textul publicat astăzi, 27 iulie, pe contul de socializare.

Articolul precedentMinistrul Mediului laudă Clujul: ”În schimbul ambalajelor reciclate din sticlă, plastic și aluminiu/metal, am primit un bilet de călătorie gratuit”
Articolul următorMinistrul Mediului insistă pe împușcarea animalelor sălbatice: ”Bucureștenii se vor trezi cu ursul în Cișmigiu”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time