Tudose, ironie la adresa Ralucăi Turcan, cea care i-a urat „La Mulți Ani” baronului Samuel von Brukenthal, decedat din 1803: „Ține-o așa, Ralu! Nu ceda!”

„Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere!”

Mihai Tudose (Foto: Facebook)

Mihai Tudose a avut o primă reacție după ce, în cursul zilei de ieri, ministrul Muncii, Raluca Turcan, i-a urat „La Mulți Ani” baronului Samuel von Brukenthal, cu toate că acesta a murit în anul 1803, așadar urările de acest fel nu sunt tocmai cele mai potrivite, în acest caz. „Când ești prost de mic.. când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe ,,doamna” care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are?”, a scris Mihai Tudose.

Tudose: „Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal!”

Politicianul social democrat i-a amintit ministrului faptul că Samuel von Brukenthal a murit în urmă cu două decenii și i-a explicat, în stilul caracteristic, că aceste urări se aplică numai persoanelor încă în viață. „Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUȘ. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze ,,România Educată” Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine ,,împrăștiați” în așa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

„Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…..”, a mai spus Mihai Tudose.

În încheiere, fostul premier n-a scăpat ocazia de a-l ironiza inclusiv pe copreședintele USR PLUS, Dan Barna. „Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…”, a conchis Mihai Tudose.

Citește și: Peste 1,3 milioane de lei proiectarea serviciilor de navigație aeriană pe Aeroportul Ghimbav

Articolul precedentVarianta de ocolire a DN1, Câmpina-Valea Doftanei-Săcele, în așteptarea avizelor
Articolul următorRaluca Turcan explică că a fost „blocată” după postarea cu von Brukenthal: „Nu mi-am putut imagina interpretările”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.