George Simion și Claudiu Târziu

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (PAUR) va iniția demersurile necesare cu privire la elaborarea unui pachet legislativ, astfel încât să fie limitată „reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex”. Acest demers vine în urma consultării efectuate în rândul membrilor și simpatizanților săi.

„Peste 98% dintre membrii și simpatizanții noștri susțin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislații, menite să apere copiii din grădinițe și școli. Prin acest demers suntem consecvenți cu pozițiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări și cu ceilalți parteneri conservatori din Europa”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul formațiunii.

Totodată, co-președintele Claudiu Târziu a precizat faptul că „AUR susține familia și valorile creștine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România”, adăugând că prin acest demers se dorește ca ferirea copiilor românilor „de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”.

Conform sus-menționatului comunicat, pachetul legislativ vrea să protejeze copiii de propaganda sexuală în „grădinițe, școli, dar și mass-media”.

Reamintim că demersul pe care AUR vrea să îl facă vine în urma unei „consultări” realizate pe pagina de Facebook a partidului, unde comentariile au fost pe măsura întrebării. „E neapărat nevoie să scrie cineva un DA ca să puneți osul la treabă? Dacă se vede că toate partidele adoptă o lege care nu face parte din bunul mers al unei națiuni și sunt câțiva (AUR și alții) de ce nu faceți ceva nu tot împinși de la spate de un anume DA sau alte comentarii”, a scris cineva la postarea făcută de AUR. „Nu. Doresc, în schimb, ca AUR să inițieze un pachet legislativ pentru protecția copiilor împotriva propagandei religioase în grădinițele și școlile românești. Plus – împotriva naționalismului extremist, a mârlăniei și misoginiei. Și un pachet legislativ împotriva sărăciei. Cred că ar trebui să cercetați mai clar care sunt prioritățile oamenilor din România. Nu propagandă tip Sputnik, ci chestii concrete și utile”, este un alt răspuns la chestionarul lansat de Alianța pentru Unirea Românilor – „Doriți ca AUR să inițieze un pachet legislativ pentru protecția copiilor și împotriva propagandei gay în grădinițele și școlile românești?”

Adrian Năstase se declară nemulțumit de schimbările din țară și știe cine e vinovat pentru asta

Articolul precedentValeriu Gheorghiță, despre valul 4. „Avem o creștere clară a infectărilor”
Articolul următorCristian Popescu Piedone a împărțit apă trecătorilor și celor aflați în mijloacele de transport în comun