Adrian Năstase se declară nemulțumit de schimbările din țară și știe cine e vinovat pentru asta

Fostul premier se întreabă dacă nu cumva se va ajunge la modificarea textelor din Biblie

Foto: blog Adrian Năstase

Fostul premier PSD, Adrian Năstase, a scris un articol pe blogul personal în care se întreabă dacă nu cumva comunitatea LGBTQ+ încearcă să rescrie istoria. Poreclit, pe timpuri, „Bombonel”, Năstase spune că nu are cum să fie altfel decât contra „modificării” istoriei, sugerând că totul ar trebui să rămănă ca pe timpuri, așa cum a învățat el la școală și în Biblie. „Este un mare entuziasm in lume pentru rescrierea istoriei. Se darama statui, se exorcizeaza trecutul (nu costa foarte mult), se modifica manualele scolare”, a scris Adrian Năstase.

Adrian Năstase: „Înteleg că și unii reprezentanți ai partidelor din Romania au sprijinit, la Bruxelles, aceste teorii”

Mai mult, Adrian Năstase de declară nemulțumit inclusiv de faptul că „teoriile de schimbare de gen” ar fi fost, la un moment dat, sprijinite de anumite partide politice, făcând referire aici la USR PLUS, în ceea ce privește țara noastră, și Renew Europe, formațiunea politică condusă de Dacian Cioloș, la Bruxelles.

„Probabil ca, in scurt timp, vom asista la directive europene si la initiative legislative in Romania inclusiv pentru rescrierea textelor biblice”, a mai spus Adrian Năstase, vizibil îngrijorat de soarta Bibliei.

Astfel, in loc de textul din Epistola Sf. Pavel catre Efeseni (5), „Pentru aceea, va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de femeia sa si cei doi vor fi un trup” s-ar putea sugera textul „Pentru aceea, va lasa omul(?) pe parintele 1 si pe parintele 2 si se va lipi de partenerul/partenera sau/sa si cei doi vor fi un trup.

a mai scris Adrian Năstase, pe blog.

Citește și: Termocentrala Mintia și-a închis porțile noaptea trecută. Angajații au aprins candele, în semn de protest

Articolul precedentTermocentrala Mintia și-a închis porțile noaptea trecută. Angajații au aprins candele, în semn de protest
Articolul următorCîțu „bate șaua” ca să înțeleagă Orban: „Investițiile publice au crescut, comparativ cu 2020”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.