Cîțu „bate șaua” ca să înțeleagă Orban: „Investițiile publice au crescut, comparativ cu 2020”

Actualul premier susține că, în 2021, situația țării este una net superioară situației din 2020, când premier era Orban, iar el ministru de Finanțe

foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Aflat într-o continuă campanie electorală internă, vrând să-i tragă „scaunul de sub șezut” lui Ludovic Orban, premierul Florin Cîțu a lansat un nou atac, învăluit în intenții bune, la adresa oponentului său. Cu alte cuvinte, cum să „bați Facebook-ul ca să priceapă Orban”. Așadar, dacă până acum, liberalii se comparau cu social democrații lui Marcel Ciolacu, amintind de momentul în care aceștia s-au aflat la guvernare și blamându-i pentru modul în care au ales să facă politică, se pare că a venit momentul ca aceștia să se compare unii cu alții, uitând total de „inamicul numărul unu”, PSD.

Florin Cîțu: „În primul trimestru din 2021, avem o creştere economică bazată doar pe investiţii, nu pe consum”

„Investiţiile publice au crescut: 21,35 de miliarde de lei în primele 6 luni din 2021, cu 32,4% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2020. Românii trebuie să ştie: investim în România”, a scris, marţi, pe Facebook, Florin Cîțu. De remarcat că anul trecut, în aceeași perioadă, premier era Ludovic Orban, adică cel cu care Cîțu se luptă acum pentru șefia PNL. Cu toate astea, un alt amănunt demn de luat în seamă este că, în aceeași perioadă în care Orban ocupa fotoliul de premier, Florin Cîțu era ministru de Finanțe.

Cîțu, mesaj cu subînțeles, destinat lui Orban: „Investițiile publice au crescut, comparativ cu 2020”

Mai mult, aceasta nu ar fi singura „premieră” anunțată. „În primul trimestru din 2021, avem o creştere economică bazată doar pe investiţii, nu pe consum”, a mai spus prim-ministrul.

Așa cum ne-a obișnuit, postarea de Facebook a acestuia s-a încheiat cu: „România se dezvoltă sănătos, pe principii liberale”.

Citește și: Adrian Năstase se declară nemulțumit de schimbările din țară și știe cine e vinovat pentru asta

Articolul precedentAdrian Năstase se declară nemulțumit de schimbările din țară și știe cine e vinovat pentru asta
Articolul următorZiarul de Investigații „a dat de lucru” Primăriei Călărași. Marea dilemă: unde ducem porumbeii ?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.