Cristian Popescu Piedone (captură video)

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a ieșit din nou pe teren, de data aceasta pentru a împărți apă trecătorilor, dar și călătorilor care folosesc tramvaiele-saună din dotarea STB. La acțiune au participat și polițiștii de la „Locala” Sectorului 5. Pe o vreme caniculară, edilul a experimentat călătoria cu tramvaiele ce nu sunt dotate cu aer condiționat și în care poți face saună la prețul unei călătorii, iar împrenă cu echipa sa a oferit oamenilor câte o sticlă cu apă.

„Mă bucur că v-am văzut. Vă urmăresc activitatea și vreau să vă felicit pentru tot ce ați făcut încă de la bun început. Trebuie și noi să întreținem”, i-a spus o doamnă ce aștepta în stația de tramvai. Iar replica lui Piedone nu a întârziat să apară: „E greu, e mult timp de recuperat”, i-a spus edilul, ținând totodată să îi mulțumească pentru aprecieri.

În plimbarea sa prin sector, primarul Piedone a vizitat-o și pe bătrâna căreia i-a asigurat o „tarabă socială”, unde aceasta să își poată vinde, în condiții ceva mai civilizate puținele produse dijn producția proprie.

Măi oameni buni… Poate ajunge mesajul acesta la cei care o muștruluiți pe mama Niculina! Măi fraților… Așa am ajuns? Vă încurcă femeia asta căreia i-am dat gratuit taraba? S-a îngustat pământul? Nu mai aveți loc de voi? Nu mai aveți suflet??? O înjurați pentru că nu-l suportați pe Piedone? Are vină femeia aceasta? Ce vină? Vă ia aerul din… „aerele” voastre? E țărancă și voi sunteți orășeni??? Serios??? I-ați văzut palmele??? Sau i le-ați văzut și nu v-au plăcut că sunt tocite de muncă??? Înjurați-l pe Piedone! Facebook-ul e larg, vast… Scrieți acolo ce vreți! Înjurați-mă cum știți să o faceți! Dar, vă rog, lăsați femeia în pace! Îmi este, sincer, rușine pentru rușinea voastră!

a transmis Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook

Acțiunea primarului Piedone va continua și în zilele următoare

Cum meteorologii au anunțat și pentru zilele următoare temperaturi caniculare, reprezentanții primăriei au transmis că acțiunea va continua, tot cu ajutorul Poliției Locale Sector 5.

„Astăzi, am ieșit din nou pe străzi dar am vrut să văd și situația din mijloacele de transport în comun. Situația nu-i deloc roz. Împreună cu polițiștii locali am împărțit apă prin tramvaiele-cuptor! În alea fără aer condiționat, de pe vremea lui Pistruiatu’! Da, da… În alea mâncate de rugină!!! În care nu călătorești, ci… faci saună!!! Voi continua să fiu în teren, indiferent de temperaturi!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Piedone: „Cetățenii care își exprimă părerea în clipul atașat au fost plătiți!!! Cu… fericire, desigur!”

Articolul precedentAUR susține familia și valorile creștine
Articolul următorOrban critică eșecul campaniei de vaccinare