Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la Consiliul Național că alegerile de astăzi sunt importante deoarece „completează echipa de conducere.”

Astăzi, 27 mai, se vor alege noi membri ai PNL, secretarul general al partidului, un prim-vicepreşedinte pe strategii politice şi un vicepreşedinte pe domeniul Apărării.

De asemenea, prim-ministrul României a precizat că este nevoie de o echipă nouă pentru a câștiga încrederea românilor. Mai mult, Ciucă a mai spus că pentru a avea succes la alegerile din 2024, noua echipă trebuie să se bazeze „pe principiul meritocraţiei, pe integritate şi profesionalism.”

Trebuie să avem şedinţe cu decizii, lideri cu responsabilităţi clare şi o resursă umană competentă

De asemenea, liderul liberalilor le-a amintit celor prezenți că partidul pe care îl conduce este orientat spre performanță și întrepride reforme serioase pentru bunăstarea românilor.

PNL a fost singurul partid care a preluat guvernarea în cele mai dificile momente, a mai spus Ciucă.

„Trebuie să împlonim dezvoltarea şi modernizarea României. PNL îşi va asuma iniţiativa în ceea ce priveşte politicile publice şi le va duce în coaliţie. Trebuie să demonstrăm că suntem serioşi şi că venim în coaliţie cu politici pentru continuarea investiţiilor, pentru susţinerea antreprenorilor şi de protejare a locurilor de muncă şi manifestare a grijii pentru toţi cetăţeni. Garantăm stabilitatea coaliţiei şi nu renunţăm la niunul din principiile liberale”, a mai spus președintele PNL.

În încheierea mesajului său, Nicolae Ciucă este convins că doar împreună, cu o echipă puternică, PNL va face performanțe, va reuși să facă din România o țară mai sigură, așa cum s-a decis la Congres.

„Trebuie să dăm încrederea românilor că împreună vom pune România pe primul loc”, a încheiat Nicolae Ciucă.

Reamintim că Ben Oni Ardelean și Sorin Moldovan au decis să se retragă din cursa pentru funcția de vicepreședinte pe probleme de apărare al PNL. De asemenea, în cursa pentru această funcție au mai rămas doar Vergil Chițac și Virgil Guran.

De asemenea, Virgil Popescu s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte, la Consiliul Naţional al PNL de la Poiana Braşov. Astfel, singurul candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte pe strategii politice rămâne Dan Motreanu.

Citește și articolul: Ciucă, față în față cu primarii liberali din toată țara. Ce le-a transmis prim-ministrul

Articolul precedentRomânii postează fotografii făcute în pădure, cu urmele urșilor, deși pădurea este habitatul natural al animalelor sălbatice
Articolul următor27 mai: Ziua psihologului din România
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.