Sursă foto: Facebook/Igor Grosu
Sursă foto: Facebook/Igor Grosu

Președintele Parlamentului de la Chișinău a declarat că, în contextul unei posibile invazii ruse, statul se va menține pe poziții și gata de apărare.

Noi o să fim pe poziții și suntem gata să facem tot posibilul ca să ne apărăm țara”, a punctat Igor Grosu, președintele Parlamentului de la Chișinău.

Republica Moldova nu se va preda pur și simplu dacă Rusia va decide invadarea sa, ci va lupta să își apere teritoriul, a declarat Igor Grosu, potrivit stirileprotv.ro, citat de publicația Gândul.ro.

Președintele Parlamentului de la Chișinău: ”Cât de mari sau mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră”

Noi, cât de mari sau mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră, pentru că dacă vrei ca cineva să te ajute sau să pună un cuvânt pentru tine, acel partener trebuie să vadă că tu, cel care locuiești în această casă, ești cel care vrei să ți-o aperi. Acesta este principiul de bază. Noi o să fim pe poziții și suntem gata să facem tot posibilul ca să ne apărăm țara, dacă vrem să pretindem că suntem stat. Asta e regula de bază și altă regulă nu există”, a declarat președintele Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

În urmă cu o zi, Ucraina preciza că Rusia pregătește atacuri cu rachete cu victime civile în Transnistria

Conform sursei citate, Igor Grosu a mai spus că ”cineva își dorește escaladarea situației pe malul stâng al Nistrului”.

Prin această declarație, politicianul a ținut să facă referire la incidentele semnalate, în ultimele două zile, în Transnistria.

Articolul precedenteMAG, cel mai valoros brand românesc în clasamentul anual Brand Finance
Articolul următorJandarmeria Română caută stăpân pentru ” Șarlatan”. Anunțul inedit al instituției
Jurnalist full-time / Pesimist part-time