Sursa foto: Playtech.ro

Compania eMAG a reușit să depășească valoarea de 1 miliard de euro, devenind astfel cel mai important brand din țară în clasamentul anual Brand Finance, informează Adevărul.

Potrivit raportului, valoarea eMAG continuă să crească pe măsură ce brandul evoluează și de dezvoltă.

 „Consumatorii devin tot mai familiarizaţi cu comerţul online în pieţele cheie (România, Ungaria şi Bulgaria), iar potenţialul de creştere al brandului rămâne ridicat, chiar dacă sectorul online este foarte competitiv şi în continuă schimbare”, a declarat directorul general al eMAG, Tudor Manea.

Totodată, compania din domeniul ecommerce a investit, de-a lungul anilor, în servicii menite să le ofere cumpărătorilor mai mult timp pentru lucrurile importante din viața lor.

Easybox, livrare rapidă și punctualitate- ingredientele de succes ale companiei eMAG

În 2020, compania a lansat Genius, serviciul prin care se livrează rapid și gratuit orice produs în schimbul unei plăți lunare. Mai mult, cu ajutorul infrastructurii easybox, dezvoltată în aproape toată România, consumatorii își pot ridica personal comenzile în orice moment al zilei.

De asemenea, clienții eMAG pot opta să achiziționeze un produs în moș eșalonat datorită unor soluții financiare flexibile.

Reprezentanții companiei au anunțat că anul acesta se va finaliza automatizarea hubului de la Joița, o investiție de aproape 100 de milioane de euro. Aceasta va putea primi 1.000 de antreprenori care se pot înscrie în programul Fulfilment by eMAG.

Investiția totală, până în 2024, se ridică la 3,2 miliarde de lei, compania având în plan să devină un ecosistem regional de tehnologie şi comerţ.

Reamintim că în fiecare an, Brand Finance evaluează cele mai valoarea branduri din lume, naționale, da și sectoriale. Cele mai valoroase 50 de branduri româneşti sunt incluse în raportul anual Brand Finance România 50. 

Citește și articolul: Emag a fost amendată de ANPC cu 50.000 de lei

Articolul precedentTensiunile din Transnistria, o provocare din partea rușilor
Articolul următorPreședintele Parlamentului de la Chișinău: ”Republica Moldova nu se va preda dacă Rusia va decide invadarea sa”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.