Captură video/Youtube/ZooM Beach
Captură video/Youtube/ZooM Beach

Hotelurile sunt, din nou, deschise pentru minivacanţa de 1 Mai. Mai mult, în acest an, toate sunt ocupate în proporţie de 80%.

Gradul de ocupare a hotelurilor care au lansat pachete speciale pentru minivacanţa de 1 Mai este în medie de 80%, staţiunile Mamaia şi Costineşti urmând să fie cele mai aglomerate la finalul acestei săptămâni, arată datele turoperatorului Litoralulromanesc.ro, citate de News.ro, potrivit G4 Media.

Turoperatorul a ținut să precizeze că operatorii din turism de la Marea Neagră se pregătesc pentru deschiderea sezonului estival 2022. Astfel, peste 100 de unităţi de cazare sunt gata să-şi primească oaspeţii în weekendul de 1 Mai.

Hotelurile din Costineşti se apropie de un grad de ocupare de 90%

Evenimentele anunţate pe litoral, precum şi faptul că pretrecerile din cluburi vor fi, după doi ani de pandemie, fără restricţii, explică cel mai bine preferinţele turiştilor în acest an în materie de cazare pentru că localizarea hotelului a contat foarte mult în momentul rezervării. Astfel, vedem că în zona de nord a staţiunii Mamaia, polul distracţiei de pe litoral, hotelurile sunt aproape pline faţă de sudul staţiunii, unde există un grad de ocupare de aproximativ 60%. De asemenea, hotelurile din Costineşti se apropie de un grad de ocupare de 90%, în contextul în care acolo se va desfăşura prima ediţie a Festivalului <<Beach, Please>> dedicat muzicii hip-hop & trap”, declară Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Tarifele pornesc de la 113 lei/noapte pentru două persoane. Totuși, acest preț acoperă doar cazarea, fără masă sau alte servicii, la un hotel de 3 stele din Eforie Nord

Reprezentantul Litoralulromanesc.ro a ținut să adauge faptul că proprietarii şi administratorii de hoteluri de pe litoralul românesc au înţeles că preferinţele turiştilor şi criteriile în funcţie de care aleg cazarea s-au schimbat în ultimii ani.

Prin urmare, primează calitatea serviciilor, precum şi confortul, curăţenia, românii fiind dispuşi să plătească mai mult, dar să şi primească un pachet complex.

De aceea, s-au făcut investiţii în crearea unor locuri de joacă pentru copii, spaţii de recreere, spa-uri etc. În plus, nu doar că au fost îmbunătăţite condiţiile de cazare în hoteluri mai vechi, preluate de noi investitori care le-au renovat, dar au apărut şi unităţi de cazare noi”, a conclus reprezentantul Litoralulromanesc.ro.

Articolul precedentJandarmeria Română caută stăpân pentru ” Șarlatan”. Anunțul inedit al instituției
Articolul următorRafila nu renunță la campania de informare privind administrarea iodurii de potasiu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time