Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

BOR condamnă mișcarea LGTB. Sub oblăduirea BOR-ului, creștinii fervenți condamnă mișcarea LGTB, ca păcat capital.

Nu de puține ori i-am văzut, cu toții, adunați cu icoane, rugăciuni și agheazmă, propovăduind dreapta credință și aruncând cu invective, la adresa persoanelor gay.

Nu de puține ori, tot ei au fost cei care au pus egalul între LGTB și pedofilie. Bine, au pus egal și către zoofilie și necrofilie, dar deja divagăm.

Ce omit cu toții să spună sau să realizeze e că persoanele gay recunosc că sunt gay. Și că nu se ocupă și de ramura pedofiliei. La fel cum omit să recunoască faptul că, în sânul bisericii, e posibil să fie mai mulți pedofili, decât în comunitate.

Preoția – această frăție a tăcerii

Când un preot e prins cu pedofilia în sac, e scuzat cu eterna frază ”i-a sucit ăla rău mințile”. Eventual, se dă vina pe victimă, că ea l-a împins spre păcat. Se face puțin tam-tam, în cel mai rău caz i se retrage titlul de preot și, dup-aia, cazul dispare.

Ca prin minune, fața bisericească nu mai e acuzată de pedofilie, toată lumea uită și că a fost (dacă e cazul), cel puțin în momentul actului, gay, viața merge mai departe.

  • De acuzațiile împotriva lui Pomohaci se mai știe ceva?
  • Dar de cele împotriva lui Teodosie, din 2011?  
  • Despre preotul din Constanța care a încercat să corupă o fetiță de 10 ani și una de 13?
  • Despre fostul Episcop al Hușilor?
  • Despre restul, câți or mai fi și care au fost ascunși, încă înainte de a ajunge în presă?

Normal, și preoții sunt oameni, și sunt supuși ”greșelii”. Nu vă supărați, preasfințiile voastre, greșeală e să scapi vinul de împărtășanie pe jos. Greșeală e să vorbești în somn, despre ce ai auzit la spovadă. Să profiți sexual de minori, nu e greșeală. E alegere. Și intră sub incidența legii.

Preoții sunt supuși greșelii; restul persoanelor – să le ardem pe rug

E foarte interesantă o practică des întâlnită în această lume specială, care se numește BOR: dacă unul dintre ai lor greșește (grav – gen violează băieței), e doar om. Doar Dumnezeu are dreptul să ierte sau să judece.

Dacă alte persoane aleg să iubească (cu consimțământ) persoane majore, de același sex – O SĂ ARDĂ ÎN FOCURILE IADULUI CELUI VEȘNIC! NE PERVERTESC COPIII! SODOMA ȘI GOMORA și restul textelor cu care ne-au obișnuit deja.

Oare sunt mai indulgenți, ei între ei, pentru că:

– se cred speciali și protejați de mâna lui Dumnezeu pentru c-au terminat un seminar;

– nu se amestecă ei cu plebea;

– au, majoritatea dintre ei, micile lor secrete vinovate și mai bine arată cu degetul spre alții, pentru a distrage atenția de la ele?

Un preot din Videle, prins în flagrant în timp ce ”fraterniza sexual” cu un minor: păcat mediatizat, dar lesne iertător

Ăsta e cel mai recent caz. Descoperit, adică.

Cel mai probabil, preotul cu pricina a tunat și-a fulgerat, din amvon, împotriva persoanelor gay. Și-mpotriva pedofililor. Cel mai probabil, a votat la referendumul Coaliției. Poate i-a convins și pe alții, s-o facă.

Între timp, în spatele ușilor închise, și-a dat jos pantalonașii și-a făcut exact ce țipa că nu e bine să facă alții.

O fi fost curios, săracul. Doar că nu i-a trecut curiozitatea după prima dată. Și-a mai încercat de câteva ori, până a fost prins.

Cam cât timp o să treacă, până BOR-ul mușamalizează și cazul lui? Și cam cât timp o să treacă, până o să uite să-și facă curat în propria ogradă, să țină copiii în siguranță și-o să-nceapă să arunce, din nou, cu venin în comunitatea LGTB?

Articolul precedentConstanța: După mulți ani de neglijare, pasajul de la Gară va deveni un punct de atracție al orașului
Articolul următorNicușor Dan anunță schimbări majore în Capitală. Toate votate astăzi, în ședința CGMB
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.