Rares Bogdan - Foto Facebook

Numai că și atunci, ca și acum de altfel, o singură ”tărie de caracter” nu se poate afirma că s-ar fi schimbat din profilul său psihologic… Cu toate că ”foaia de parcurs” s-a prelungit nepermis de mult pentru nemăsuratele orgolii ”mesianice” ale celui care îți bagă ceasurile de zeci de mii de euro sub ochi la masă, doar pentru a se refugia la toaletă atunci când vine nota de plată care ar fi trebuit achitată frățește…

Dar zgârcenia, fie ea și una cronică, deja chiar nu mai prezintă vreun interes public pentru un lider politic. Pentru că, ei bine, Rareș Bogdan al anului 2024 este un lider politic.

Unul care își dorește încă să fie și el ”barem” vicepremier… Fără însă a se mai întreba, fie și retoric, în fața oglinziii în care invidioși ca Piedone zic că s-ar ruja, cum de a ajuns el politician de top… Că doar asta este acum Rareș Bogdan, cel care avertiza clar… ”cu cât ești mai curvă, cu atât devii un politician de top”.

Numai că dacă numele politicianului de top Rareș Bogdan a apărut în tot mai multe dosare, de la OTOPENI la STEJARII, falanga iohannistă a sistemului a vegheat până acum pentru ca acesta să își facă liniștit somnul de înfrumusețare.

Însă dacă până și pe ”grupurile” de la vârful sistemului a ajuns să se viralizeze mesajul politicianului de top despre ”curvele” ajunse politicieni de top, înseamnă că, totuși, ceva este putred până și în ”Famiglia” lui Călin Mitică! Da, da, chiar acel Călin Mitică…

VIAasi-romania.ro
SURSĂLovitura lu' Tache
Articolul precedentHoria Constantinescu, dezvăluiri: „Pui îngălbeniți pentru a părea mai buni, împănați cu tulpini de salmonela periculoase.”
Articolul următorDirectorul general al ASSMB, Oana Sivache, chemată la DNA
Senior partner Ziarul de Investigatii