Cristian Popescu Piedone lansează un avertisment legat de mișcările de „trupe” care se prefigurează dată fiind apropierea zilei de 9 iunie, când vor fi alegeri locale.

Avertismentul are legătură cu posibile vize false de flotant pentru persoane aduse special în Capitală pentru a participa la vot, adică pentru a vota „cu cine trebuie”.

În acest context, edilul din Sectorul 5 solicită instituțiilor abilitate să își facă treaba și să verifice riguros vizele de flotant: „Fac apel la Poliția Română, la funcționarii din Direcția Generală de Evidență a Persoanelor a Municipiului București și la direcțiile de resort ale celor șase sectoare să monitorizeze cu atenție motivul real în baza căruia sunt solicitate vizele de flotant în această perioadă!”.

Totodată, Piedone transmite și un mesaj candidaților disperați”, „partidelor disperate” și „politicienilor lor nostalgici după campaniile electorale apuse”:

NU ÎNCHIRIAȚI FLOTANȚI! NU CUMPĂRAȚI FLOTANȚI!

Dați-i pace unchiului de la Focșani și NU îl faceți bucureștean fără voie! Mătușa de la Calafat NU are nevoie de buletin de București până pe 10 iunie! Amicii din satul natal AU nevoie de buletin local ca să-și voteze primarul de acasă! Lăsați-i să afle la ȘTIRI deznodământul din București! Minunații băieți angajați cu ziua prin livezi, ferme și podgorii NU au nevoie de buletin de București!

Nu ambalați cadourile de Paști în vize de flotant în București! Bucureștiul este prea poluat! Lăsați-vă rudele să respire în provincie!

NU ÎNCHIRIAȚI ADRESE PENTRU BULETIN DE FLOTANT! NU CUMPĂRAȚI SPAȚIU FICTIV PENTRU BULETIN DE FLOTANT! NU VĂ ÎNGHESUIȚI CU ZECILE ÎNTR-O GARSONIERĂ! NU VĂ ÎNGHESUIȚI CU SUTELE ÎN DOUĂ CAMERE LA BLOC!

Reamintesc: Bucureștiul este al bucureștenilor!”.

Articolul precedent21 de polițiști de frontieră de la Nădlac și un inspector antifraudă, trimiși în judecată pentru luare de mită și trafic de influență
Articolul următorHoria Constantinescu, dezvăluiri: „Pui îngălbeniți pentru a părea mai buni, împănați cu tulpini de salmonela periculoase.”