Diana Șoșoacă, senator independent, îi cheamă pe români în stradă, astăzi, de la ora 15.00. Anunțul parlamentarului ex-PAUR a fost făcut de pe contul său „oficial”, cel pe „persoană fizică” fiind suspendat pentru încă 25 de zile, în urma raportării făcute la rețeaua de socializare.

„Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. La acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Dar, evident că am găsit o soluţie să fac un live și încercăm să facem un live de pe această pagină, Diana-Iovanovici Șoșoacă oficial.

Pentru că mâine (n.r. sâmbătă) se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot să ajungă în Bucureşti şi atunci este normal să poată să iasă în stradă și la ei în localitate”, a spus Diana Șoșoacă.

Aceasta a precizat că nu este nevoie de autorizare pentru participarea la mitingurile ad-hoc, și chiar i-a îndemnat pe români să iasă în fața Primăriilor și Consiliilor Județene.

„Așa că, cei care nu puteți veni la București, evident că ar fi foarte bină să poată veni în fața Parlamentului 18 milioane de români, însă știm foarte bine că este practic imposibil. Cei care nu puteți veni, ieșiți în fața Primăriilor și Consiliilor Județene, la ora 15.00. Conform legii adunărilor publice nu aveți nevoie de autorizare dacă ieșiți în fața acestor instituții, mai ales că va fi un miting ad-hoc, așa că nu aveți nevoie de alte aprobări”, a mai spus Șoșoacă.

 Șoșoacă, blocată pe aproape toate căile de comunicare

Senatorul, unul extrem de vocal, indiferent de subiect, a explicat în acest live cum încearcă să comunice prin orice mijloc, dar mai ales, cum este blocată să facă acest lucru.

„După cum știți am fost blocată pe contul meu de Facebook, mai am vreo 25 de zile, după ce am încercat să fac un live de pe contul soțului meu, Silvestru Șoșoacă și ne-au anunțat că până pe data de 28 martie este blocat și contul lui, pentru live-uri”, a mai spus senatorul independent. Înainte de închiderea bruscă a transmisiei, Diana Șoșoacă precizase că și contul soțului a fost închis, pentru 24 de ore.

Șoșoacă anunță: „Nu am achitat un ban din aceste amenzi şi nici nu am de gând s-o fac”

Articolul precedentRaed Arafat va contesta decizia Curții de Apel de anulare a ordinului privind carantinarea Timișoarei
Articolul următorSorin Grindeanu îl amenință pe Bode cu moțiunea