Senatorul independent Diana Șoșoacă șochează din nou, anunțând că nu are de gând, sub nicio formă, să achite sumele primite ca urmare a amenzilor încasate pe fondul nerespectării prevederilor actuale, în contextul pandemiei de Covid-19, relatează Impact.ro.

Șoșoacă, de la „mama națiunii”, la „mama amenzilor”

Nu am făcut un calcul foarte exact, dar aş spune că am acasă un pumn de amenzi primite din partea Poliţiei pentru participarea mea la diverse acţiuni de protest în ultimul an. Mai exact, din 15 mai 2020, fiindcă atunci a fost data prezenţei mele la o acţiune de protest faţă de ce se întâmplă cu toată povestea asta cu COVID-19. Aș spune că valoarea amenzilor se ridică binişor la 200 de milioane de lei vechi (20.000 de lei). Nu am achitat un ban din aceste amenzi şi nici nu am de gând s-o fac

a declarat Diana Șoșoacă, pentru Impact.ro

Mai mult decât atât, Șoșoacă afirmă că o bună parte dintre aceste amenzi ar fi fost deja contestate de aceasta, fiind declarate, tot potrivit spuselor acesteia, neconstituționale. „Pe cele mai multe dintre aceste amenzi le-am şi contestat, de altfel, până astăzi. Iar despre cele pe care nu am apucat să le contest, din simplul motiv că am uitat să fac acest demers, pot să vă asigur că vor avea aceeaşi finalitate ca suratele lor, adică vor sfârşi la coşul de gunoi”, a subliniat Diana Șoșoacă, cea numită de ministrul de Interne, Lucian Bode, „campioană la amenzi”.

Șoșoacă, ironică la adresa liberalului care a trimis-o la psihiatru

Reamintim că cea care s-a autointitulat „senator terorist”, în urma declarațiilor premierului Florin Cîțu, a participat la majoritatea protestelor organizate în ultima perioadă, împotriva restricțiilor impuse de autorități. La cel mai recent dintre ele, organizat duminică, Diana Șoșoacă ar fi primit amenzi cumulate de circa 4.500 lei.

Mai mult decât atât, aceasta a ținut să menționeze că nu are de gând să completeze nici măcar declarația pe proprie răspundere, valabilă acum pentru tranzitul pe timpul nopții, în afara locuinței. Restricțiile de noapte se aplică începând cu orele 22:00.

Avocata anunță că nu exclude să apeleze chiar la procese

„Fie îi voi da în judecată, indiferent de numele statului care-mi cere aşa ceva, întrucât încalcă prevederile unui acord internaţional, cel de la Oviedo, dacă nu mă înşel, fiindcă voi alege să-mi petrec vacanţa doar în România. Sunt atât de multe locuri frumoase de văzut în ţara asta, încât s-ar putea pur şi simplu să decid că e mai bine la mine acasă!”, a spus Diana Șoșoacă

Articolul precedentAPM a suspendat autorizația de mediu pentru depozitul de deșeuri din Târgu Jiu
Articolul următorVioleta Alexandru: „Cine îmi menționează mie numele? Un PSD care a călcat justiția în picioare”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.