Deputatul liberal, fost ministrul al Muncii, Violeta Alexandru a răbufnit astăzi, în plenul Camerei Deputaților, în ședința de dezbatere cu privire la desființarea Secției Speciale pentru Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ). Reacția acesteia a venit după ce un deputat social democrat i-a menționat acesteia numele, în contextul desființării Secției Speciale. „Prin menţionarea mea, nu faceţi decât să aruncaţi cu noroi în toţi oamenii corecţi din această ţară, în toţi oamenii care muncesc de dimineaţă până noaptea, în toţi oameni care nu sunt şantajabili, în toţi oameni care încearcă să construiască ceva acolo unde dumneavoastră v-aţi bătut joc.”, a declarat Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, către social democrați: „Eram gata-gata să ieşim din Europa pe mâna voastră”

„Cine îmi menţionează mie numele? Un PSD care a călcat justiţia în picioare, un PSD care a făcut tot ce e omeneşte posibil ca să-şi apere corupţii. Aveţi o listă întreagă de penali la care să vă uitaţi de dimineaţa până seara, înainte să daţi cu noroi într-un om care şi-a dedicat toată viaţa profesională muncii şi seriozităţii. Nu sunteţi în măsură să-mi menţionaţi numele. (…) Eram gata-gata să ieşim din Europa pe mâna voastră, pe mâna celor care ne-aţi făcut de râs peste tot în lume”, a afirmat Violeta Alexandru în plenul Camerei Deputaţilor.

Orban s-ar vrea, în continuare, președintele PNL, dar se mai gândește la prezidențialele din 2024

Mai mult decât atât, vizibil deranjată de declarațiile social democraților, Violeta Alexandru i-a sfătuit pe aceștia să lase „mizeria şi noroiul” pe care aceștia l-ar arunca „peste oamenii care muncesc în această ţară”. Liberalii cred în independenţa justiţiei, suntem partidul care s-a pus la dispoziţia justiţiei, când justiţia a avut nevoie să-şi facă propria activitate. Nu sunteţi voi în măsură să ne daţi lecţii. Prin urmare, vă rog să vă vedeţi de penalii şi de problemele pe care le aveţi şi să lăsaţi aruncatul cu mizerie către cei care muncesc în ţară”, a concluzionat Violeta Alexandru.

Articolul precedentȘoșoacă anunță: „Nu am achitat un ban din aceste amenzi şi nici nu am de gând s-o fac”
Articolul următorIohannis, astăzi: „Noi avem doze suficiente și campania de vaccinare merge foarte bine”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.