Sursa: Facebook

Gigi Becali îi va ajuta pe refugiații ucraineni. Latifundiarul de la Pipera va trimite autocare la graniță pentru a aduce sute de refugiați din Ucraina la București.

Gigi Becali va caza la baza sportivă FCSB din Capitală 400 de refugiați, care vor avea și masa asigurată. Afaceristul a declarat că va caza femeile și copiii fugiți din calea bombelor în toate hotelurile din Galați care au paturi libere.

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum, 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200, am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă”, a declarat Gigi Becali. Becali a spus că refugiații ucraineni sunt tot ortodocși în credință și va face toate eforturile pentru a-i ajuta.

„Dacă o să fie probleme mai mari o să văd. Nu mai contează, plătesc la hoteluri prin Galați, prin Bucovina, plătesc să stea oamenii. Păi lăsăm creștinii noștri ortodocşi să stea pe străzi? Pot și în Bucovina, că am o pensiune acolo, pot să îi cazez dar nu și cu mâncare. Adică unde pot să am grijă de oameni este la București, dar trebuie să vedem ce autorități, cu cine să iau legătura. Eu nu sunt omul care „stai puțin ca să vedem”… Nu! Acțiune direct! Păi oamenii ăia ce să facă, unde dorm la noapte”, a declarat Gigi Becali.

Afaceristul a mai precizat că: „Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București. Cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academie. Vom goli un cămin de copii(…).”

Critici dure la adresa lui Vladimir Putin

Gigi Becali crede că Vladimir Putin și-a dat seama „de prostia pe care a făcut-o” și acum vrea să dea înapoi. Afaceristul consideră că președintele rus nu mai poate fi iertat pentru faptul că a invadat Ucraina.

„Oamenii când au mintea întunecată, le întunecă dracii mintea și îi îmbată de putere, nu își dau seama. După care își dă seama de prostia, tâmpenia, pe care a făcut-o. Așa ceva nu mai poate să fie iertat. Există în cartea vieții o rubrică separată care începe cu Irod cel care a omorât 22 de mii de prunci și acolo în rubrica aia separată sunt criminalii lumii. El va fi scris în cartea aia acolo în rubrica aia care nu există mântuire și nu există iertare pentru el”, a mai spus Becali.

Becali, dezamăgit că toți românii la un loc nu au averea lui Bill Gates: „Face tot felul de șmecherii, el nu e cel mai bogat”

Articolul precedentFostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev: Este timpul să „punem lacăte pe ambasade”
Articolul următor Președintele ucrainean Zelenski refuză locul propus de Rusia pentru negocieri