Sursa: Facebook

Codrin Ștefănescu lansează un adevărat tir de apelative la adresa miniștrilor din Guvernul Ciucă, abia ce aceștia au depus jurământul de credință.

E adevărat, nu chiar la adresa tuturor, din punctul său de vedere singurii care au ce căuta în ministere fiind cei din UDMR, a treia forță a coaliției de guvernare, care și-au păstrat portofoliile neatinse de noile înțelegeri politice.

Însă, în afară de aceste excepții, Codrin Ștefănescu consideră că niciun ministru nu este potrivit, apelând la cuvinte dure pentru a atrage atenția că noul Guvern nu va face nimic din ceea ce promite în acest moment.

Astfel, miniștrii ar fi, din ce scrie Codrin Ștefănescu, doar „fripturiști”, „trădători” și „incompetenți siniștri”. Printre cei luați în colimator se numără inclusiv deputatul social democrat Alexandru Rafila, care va conduce Ministerul Sănătății, semn că fostul secretar general al PSD nu a trecut peste supărarea față de foștii colegi.

Avem un nou guvern! O catastrofă! Un alt “guvernul meu” al nu știu câtelea! Nici unul dintre miniștrii de azi, cu excepția celor trei UDMR-iști, nu au habar unde au fost numiți și ce trebuie făcut! Unul e celebru pentru poza din baie, altul e reprezentatul OMS în țară, altul e contestat de toți cei din domeniu, altul nu știa exact unde a fost pus ministru, și tot așa.

Fripturiștii ăștia, cu academia de securici la bază, credeți că vor majora pensiile, alocațiile copiilor și salariile? Trădătorii ăștia, de meserie vânzători de patrioți, credeți că vor rezolva problema facturilor la energie și gaze, prețul la benzină, explozia euro sau falimentele întreprinzătorilor români?

Incompetenții aceștia siniștri, butonați cu toții de către sistem, credeți că au de gând să scoată România din prăpastia unde tot ei au aruncat-o? Exclus! Taberele sunt mai tot clare acum: vânzători sau patrioți! Iar voi trebuie să alegeți!”, este avertismentul lui Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentRareș Bogdan lasă Parlamentul European pentru guvern
Articolul următorNașul TV, amendă record din partea CNA