Ciolacu, de neclintit în legătură cu Victor Ponta

Președintele PSD Marcel Ciolacu, a declarat în cursul acestei seri, că o eventuală colaborare cu Victor Ponta este exclusă în acest moment, de vreme ce liderul PRO România continuă să atace PSD cu fiecare ocazie pe care o are. Mai mult decât atât, amintește Ciolacu, social democrații i-ar fi oferit, la un moment dat, ocazia de a candida la alegerile prezidențiale, astfel că atitudinea acestuia devine imorală, în aceste condiții – este de părere Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Eu cred că este imoral ceea ce face Victor Ponta”

Ponta se visează, din nou, prim-ministru

„Victor Ponta fiind fostul președinte al PSD, fostul premier al PSD, actualul parlamentar ales pe listele PSD? La acel Victor Ponta vă referiți? Victor Ponta, cel care a decis ca la alegerile locale pe București să creeze altă alianță decât alianța cu PSD. Eu cred că este imoral ceea ce face Victor Ponta să-și atace fosta formațiune politică, un partid care i-a oferit inclusiv candidatura la alegerile prezidențiale”, a spus Marcel Ciolacu.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDNA reacționează, după ce MAI și-a asumat „meritele” unei acțiuni
Articolul următorPonta: ”Noapte de noapte stau, nu dorm, mă gândesc ce să mai plagiez”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.