Victor Ponta a fost, la un moment dat, prim-ministru, însă incendiul de la Colectiv i-a știrbit acestuia funcția atât de prim-ministru, cât și de lider al social democraților din România. Imediat după Colectiv s-a instalat dezastrul și în viața politică a acestuia. După o scurtă perioadă de pauză, același Ponta s-a reinventat, formând un nou partid, pe numele lui PRO România, adică un altfel de PSD, un PSD mai mic. În timp s-au practicat racolări de la PSD-ul mare și absorbția ALDE. Astăzi, cu 23 de zile înainte de alegeri, Ponta speră că va deveni, din nou, premier.

Trei opțiuni pentru funcția de premier: Ludovic Orban, Dacian Cioloș și… Victor Ponta

„Faptul ca Orban il sustinea pe Dorneanu si acum il imjura …. e tipic Orban (poate ati uitat ca in 2011 era marele luptator anti Basescu si acum il pupa toata ziua pe Petrov)!

Problema adevarata si actuala este ca, in acesta cumplita Criza prin care trece Romania, Orban chiar NU este Premierul capabil sa scoata tara din prapastie !

In 6 Decembrie aveti de ales intre 3 Prim Ministri : Orban, Ciolos si Ponta!

Alegeti bine!”, scrie Ponta pe Facebook.

Ponta se vrea premier și promite că va aplica din prima zi măsuri pentru a ieși din criză

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTătaru: „Internările în Terapie Intensivă sunt cumulul cazurilor din ultimele două săptămâni”
Articolul următorManagerul Spitalului Piatra Neamț acuză DSP de dezinformare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.