Managerul Spitalului Piatra Neamț Lucian Micu îi acuză pe cei de la DSP că ar fi dezinformat. Acesta a reacționat după ce Direcția de Sănătate Publică ar fi spus că secția ATI ar fi fost mutată la alt etaj, fără a beneficia de vreun aviz. Potrivit managerului Lucian Micu, astfel de mutări se întâmplă frecvent în această unitate spitalicească.

Managerul Spitalului Piatra Neamț acuză „interesele din spate”

„Mă tem că este o informație care ori nu a fost înțeleasă bine, ori sunt alte interese în spate. Și etajul doi și trei sunt secții ATI cu circuite avizate de DSP. Aceste mutări se fac frecvent. Probabil că această confuzie s-a creat din cauză că noi am mai gândit un compatiment unde putem muta patru paturi, însă secția de acolo nu era funcțională”, a declarat Lucian Micu, managerul Spitalului Piatra Neamț.

Reamintim că în cursul serii trecute, la Spitalul Județean Piatra Neamț a avut loc cea mai mare tragedie de acest fel, de la Colectiv încoace. În urma incendiului de la secția ATI, aproximativ 12 pacienți internați în cele două saloane au decedat, în urma arsurilor și a intoxicațiilor cu fum. De asemenea, medicul Ioan Cătălin Denciu, în vârstă de 48 ani, are acum arsuri pe o mare parte a corpului, în urma efortului său eroic de a încerca să salveze pacienții din respectivele saloane. Medicul Denciu este un apropiat al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în trecut, cei doi fiind colegi de facultate.

Citește și articolul: Guwernul Său trebuie să plece imediat!

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPonta se visează, din nou, prim-ministru
Articolul următorMaia Sandu, prima femeie aleasă președinte în Republica Moldova
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.