Guwernul Său trebuie să plece imediat!

Se spune că Dumnezeu iți dă, dar in traistă nu-ți bagă! EL ne-a arătat cât de prost pregătiți am fost atunci, noi n-am făcut nimic!

Au trecut cinci ani de la #Colectiv! Cinci ani în care pe rând, am văzut morți, demisii, acuzații, sentințe dar nicio schimbare! Ne sunt promise măsuri care sa ne transforme viața in bine. Astăzi, 14 noiembrie 2020, la mai bine de cinci ani de la nenorocirea care a îndoliat România, Spitalul Județean Piatra Neamț este scena la indigo aproape, a incendiului de la #Colectiv. Sistematic, in prag de alegeri, ei își aduc aminte de Eroii de atunci. Le mai aruncă cate o bucată de speranță, dar în fapt, nimic concret. Acum câteva zile mai marii națiunii, în mărinimia lor le dădeau, cu mândrie chiar, supraviețuitorilor de la #Colectiv, tratament gratuit pe viață. DUPĂ CINCI ANI, STATUL RECUNOAȘTE CĂ A GREȘIT!

Astăzi, Guwernul Său este din nou prins pe picior gresit de un #Colectiv! Timp de cinci ani nenorociți, niciun guvern nu a făcut nimic să prevină producerea a încă unei catastrofe. A îndoliat, din nou o țară! Incompetența dovedită continuu a GuWernului Său a mai omorât astăzi zece oameni. Oameni care erau fără nicio apărare, care nu se puteau mișca sa se salveze, oameni care erau acolo luptând să trăiască, acasă familiile așteptându-i să se facă bine de covid. În schimb, GuWernul Său nu este în stare să-i facă bine, ba mai mult, ei mor ARȘI, fiind în grija Guvernului PNL.

Vinovații să plătească

Ca să economisim bani la buget pentru măști neconforme cumpărate fără licitații, ca sa fie bani pentru prietenii apropiați și firmele prietene, propun să nu mai facem nicio anchetă! Ancheta s-a făcut la #Colectiv. Știm cine nu are nicio vină: NICIO VINĂ ARE ISU, NICIO VINĂ ARE RAED ARAFAT, NICIO VINĂ ARE GUWERNUL SĂU, NICIO VINĂ ARE PRIMARUL DE PIATRA NEAMȚ, NICIO VINĂ ARE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN. ÎN GENERAL NICIO VINA ARE TOT CE ESTE LEGAT DE GUWERN.

De data asta oare cine va fi CRISTIAN POPESCU PIEDONE? Să fie primarul, sa fie președintele consiliului județean, să fie șeful ISU, sau de data asta, la al doilea #Colectiv se va face anchetă justă in urma căreia să se găsească adevărații vinovați? În cazul în care din nou nu veți vrea, pe Popescu știți de unde să-l luați! Îl găsiți la sectorul 5 din capitală, votat de aproape 21.000 de oameni.

Guvernul Orban si-a dovedit încă o dată in plus incompetența! Sunteți o gașcă de băieți și nu un Guvern al unui stat INDEPENDENT, membru al Uniunii Europene si NATO. Ne faceți de râs cu fiecare clipă în care rămâneți atârnați de funcții și de salariile voastre nedrept de mari! Sunteți o pată de rușine pe obrazul României! Curaj nu aveți, dar oare demnitate știți ce înseamnă?

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPonta se visează, din nou, prim-ministru
Articolul următorManagerul Spitalului Piatra Neamț acuză DSP de dezinformare
Senior partner Ziarul de Investigatii