Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Eugen Tomac, europarlamentar și președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), propune înființarea, în regim de urgență, a unui tribunal special pentru „criminalii de la Kremlin”.

Afirmațiile vin în condițiile în care europarlamentarul este de părere că Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei, mai multe state fiind amenințate.

Eugen Tomac a vorbit despre necesitatea înființării unui tribunal special pentru criminalii de la Kremlin

Potrivit declarațiilor publicate astăzi, 26 septembrie, pe contul de Facebook, președintele Partidului Mișcarea Populară susține că pentru a opri agresiunea rusă este necesar, dar absolut necesar, să fie creat urgent un Tribunal special pentru judecarea tuturor celor responsabili de acest război.

Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei. Iar dacă nu se pune capăt acestui măcel acum, va fi prea târziu. Toți cei vinovați trebuie pedepsiți”, se arată în textul publicat pe contul de socializare.

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP): ”Lumea va fi mai sigură dacă tiranii sunt opriți la timp!”

În același context, europarlamentarul a transmis că o decizie de condamnare a celor vinovați ar încuraja forțele politice din Rusia să se exprime.

Prin urmare, aceste forțe politice ar putea să solicite încetarea războiului care trimite la moarte sute de mii de ruși.

Un tribunal special este absolut necesar, orice ezitare în acest sens reprezintă o eroare majoră. Lumea va fi mai sigură dacă tiranii sunt opriți la timp!”, a precizat Eurgen Tomac.

Articolul precedentPaul Anghel, directorul ANPC, „pledează” pentru împrumuturile de la bănci. De ce critică IFN-urile
Articolul următorCopiii din Hunedoara sunt încurajați să participe la îngrijirea arborilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time