Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Fundația Mereu Aproape a oferit rechizite pentru 5.000 de copii, în cadrul proiectului Educație pentru România.

Acest proiect valorează, anul acesta, 80.000 de euro.

Fără învățătură, credeți-mă, nu ajungeți acolo sus unde vrei voi, sus, sus, sus. Cerul e limita”, a declarat Alessandra Stoicescu, președintele Fundaţíei Mereu Aproape.

Potrivit președintelui fundației, ghiozdanele cu rechizite sunt pregătite, an de an, la Craiova.

Cătălin Stroe – fondator și preşedinte Ruris: ”5.000 de ghiozdane cu rechizite au fost trimise în 38 de școli din 27 de județe”

Ceea ce ați făcut dumneavoastră nu poate decât să ne încânte copiii noștri sunt din diferite categorii și chiar au nevoie de aceste ghiozdane echipate”, a declarat Antoanela Marin, director şcoala gimnazială „Gh. I.I.C. Brătianu” din Rătești, judeţul Argeș, potrivit Observator.

E extrem de important pentru mine personal, ca mamă, și pentru noi la Fundația Mereu Aproape să fim printre ei, să aflăm ce își doresc”, a adăugat Alessandra Stoicescu, președintele Fundaţíei Mereu Aproape.

Fundația Mereu Aproape și-a început activitatea în anul 2005

Misiunea fundaţiei este de a sprijini, prin tot ceea ce face, copiii, tinerii, comunitățile din România și de a îmbunătăți viața oamenilor.

Viziunea fundației Mereu Aproape este o societate românească în care sănătatea, educația, siguranța familială, responsabilitatea socială și individuală determină dezvoltarea indivizilor și a potențialului uman.

De asemenea, reprezentanții au afirmat că valorile pe care asociația le promovează sunt responsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea.

Articolul precedentCopiii din Hunedoara sunt încurajați să participe la îngrijirea arborilor
Articolul următorContinuă protestele din Iran: aproximativ 450 de manifestanți au fost arestați
Jurnalist full-time / Pesimist part-time