Sursă foto: Poliția de Frontieră
Sursă foto: Poliția de Frontieră

Astăzi, 26 august, un cetățean din Ucraina a fost prins la control cu un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați au precizat că aceste acte s-au dovedit a fi false.

Oamenii legii au precizat că ucraineanul, în vârstă de 42 de ani, a încercat să treacă frontiera în mod fraudulos, ajutându-se de un permis de conducere fals.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Bărbatul conducea o motocicletă înmatriculată în Ucraina

În data de 26 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând o motocicletă înmatriculată în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 42 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, suspect a fi fals. În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că permisul de conducere în cauză este fals total”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră, potrivit publicației Gândul.

Potrivit comunicatului, în acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Un ucrainean a cumpărat documente false de la un cetățean moldovean, plătind suma de 100 de euro

În urmă cu o lună, un alt ucrainean a fost anchetat pentru instigare la fals în înscrisuri oficiale, deoarece a încercat să treacă granița cu ajutorul unui permis de conducere fals.

Cetățeanul ucrainean a fost prins de polițiști printr-un punct de trecere a frontierei din județul Botoșani.

Articolul precedentMesajul care anunță Ziua Națională a Republicii Moldova: ”Suntem o țară mică cu inimă mare”
Articolul următorCoreea de Sud înregistrează, din nou, cea mai scăzută rată de fertilitate din lume
Jurnalist full-time / Pesimist part-time