Tudose observă că „luminița de la capătul tunelului a fost stinsă”

„Doar n-aveți și tunel la Brăila”, i-a replicat Traian Berbeceanu, pe Facebook

Mihai Tudose / Sursa Foto: Facebook

Social democratul Mihai Tudose explică, în stilul caracteristic, extrem de poetic, așa cum ne-a obișnuit, motivul pentru care este necesară o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. Cu toate astea, Tudose recunoaște că „moţiunea de cenzură este clar că nu trece decât cu voturi care iniţial au susţinut majoritatea, fiindcă cei din Opoziţie nu au numărul de voturi”.

Mihai Tudose are, totuși, speranță

„Noi sperăm că oameni de bun simţ, câţi mai sunt în arcul guvernamental, parlamentari cărora începe să le fie ruşine să iasă pe stradă să mai dea ochii cu alegătorii, vor vota în consecinţă. Evident, dacă nu cumva liderii de partid care formează arcul guvernamental îi vor împiedica să intre în sală”, a adeclarat Mihai Tudose, la sediul PSD, adăugând că se teme de faptul că cineva ar fi putut să îi convingă pe cei de la AUR să nu voteze moțiunea. Cu toate astea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat încrezător în susținerea celor de la Alianța pentru Unirea Românilor.

Unul dintre co-preşedinţi tot spunea «Noi nu participăm la demersul ăsta, că e blat, că nu sunt voturi». Păi, când mai lipsesc 4-5-6-10 voturi, este clar că mai apare şi tendinţa sau tentaţia – „e un demers inutil să votăm şi noi, că am susţinut Puterea, să votăm acum căderea Guvernului». Dar când tu te declari din prima «domnule, nu mergem la chestia asta» este clar că ori habar n-au de politică, ori cineva a avut o discuţie cu ei, ca să nu intrăm în alte amănunte.

Mihai Tudose

Mai mult, social democratul a revenit cu declarații ulterior, de data aceasta pe pagina sa de Facebook.

Tudose observă că „luminița de la capătul tunelului a fost stinsă”

„Din cauza programelor guvernamentale, precum și din cauza creșterii prețului energiei electrice, luminița de la capătul tunelului a fost stinsă. Scapă cine poate… Woooow!!!”, a scris Tudose, pe Facebook.

„Doar n-aveți și tunel la Brăila”, i-a replicat Traian Berbeceanu.

Citește și: Român căutat de FBI, pentru care se oferea recompensă de până la 750.000 de dolari, prins în București

Articolul precedentAvocații lui Trump, sancționați, după ce au depus dosarul pentru fraudă electorală
Articolul următorClaudiu Năsui crede că liberalii nu prea sunt… liberali
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.