Daniela Popa, despre Armand: „Azi se laudă ca a înfrânt „mafia”. Poate BUG Mafia, că „paraziții” sunt doar în gaşca dumneaei”

Consilierul social democrat, Daniela Popa, remarcă aberația: „Nu, nu s-au redus tarifele, ci s-au micşorat frecvențele de măturat şi spălat, ca în bancul cu Radio Erevan, nu ni s-a dat, ni s-a luat…”

Foto: Facebook

Se pare că războiul dintre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand și firma de salubrizare Romprest s-a încheiat. Stegulețul alb a fost afișat în cursul zilei de azi, când cele două părți s-au întâlnit la Prefectura Capitalei pentru a încerca să găsească o soluție în scopul ridicării gunoiului din Sectorul 1, o problemă care îi afectează pe locuitorii acestui sector de aproape un an de zile, de la preluarea mandatului noului primar. Cu toate astea, deși Clotilde Armand pare să afișeze zâmbetul victoriei, în realitate, victoria nu e chiar o victorie, ci doar „o Mărie cu altă pălărie”.

Romprest va curăța străzile Sectorului 1 contra sumei de 12,5 milioane de lei pe lună

Cu toate că, cel puțin inițial, Romprest ceruse dublu, în urma discuțiilor, firma de salubrizare s-a învoit să presteze respectivele servicii contra sumei de 12,5 milioane de lei, relateaza SpotMedia.ro.

Conform aceleiași surse, directorul adjunct al firmei a spus că reducerea de preț ar fi o cauză directă a reducerii de prestații. Mai clar, scade prețul dar scade și calitatea serviciului prestat.

Următorul pas este ca membrii Consiliului Local să aprobe o derogare de la regulamentul de salubrizare, voturile fiind, în acest moment, sub semnul întrebării.

Daniela Popa, consilier în Sectorul 1: „Nu, nu s-au redus tarifele, ci s-au micşorat frecvențele de măturat şi spălat, ca în bancul cu Radio Erevan, nu ni s-a dat, ni s-a luat…”

Unul dintre consilierii Sectorului 1 care a remarcat aberația acestei situații este social democrata Daniela Popa. „Prostia/incompetența + ticăloşia/reaua voință = cea mai periculoasă combinație pentru administrația publică locală şi centrală.
Aceasă combinație a fost demonstrată din plin de USR + pnl. La Sectorul 1, Clotilde + gaşca de voluntari acoperiți, sprijinită total de PNL ( Burduja recunoaşte public că a făcut trafic de influență şi abuz pentru partenera lor) ne-au târât în acest scandal şi în mizerie. Pe fb doamna conduce acest sector prin minciună şi se mai laudă din când în când cu proiectele PSD. Azi se laudă ca a înfrânt „mafia”. Poate BUG Mafia, că „paraziții” sunt doar în gaşca dumneaei. Nu, nu s-au redus tarifele, ci s-au micşorat frecvențele de măturat şi spălat, ca în bancul cu Radio Erevan, nu ni s-a dat, ni s-a luat… Ce-i aia să te speli des pe mâini, se poate şi o dată pe lună. Dar cu aceleaşi prețuri şi penalitățile curg”, a scris Daniela Popa pe pagina sa de socializare, cu foarte puțin timp în urmă.

Citește și: Brai-Cata și-a încetat contractul cu Primăria Sectorului 1

Articolul precedentDeputatul Moșteanu pune mai mare preț pe desființarea SIIJ sau a pensiilor speciale, decât pe programul „Anghel Saligny”
Articolul următorNicușor Dan: „Am schimbat directorul ALPAB. Pentru moment, director al ALPAB sunt eu”