Sursa foto: Facebook

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat, joi, că printre cea mai gravă criză cu care se confruntă România este cea provocată de agresiunea nejustificată a Rusiei la adresa Ucrainei.

Liberalul a lăudat pe cei 1.200 de primari liberali și echipele lor pentru modul în care și-au asumat răspunderea alături de Executivul condus de Nicolae Ciucă.

„Este un act de responsabilitate asumat de către dumneavoastră, cei peste 1.200 de primari liberali, cei peste 11.000 de consilieri locali, cei 17 preşedinţi de consilii judeţene şi cei peste 900 de consilieri judeţeni ai PNL. Vă mulţumesc încă o dată pentru solidaritate şi pentru implicare”, a spus Bode.

Inima PNL, liga aleșilor locali. Nicolae Ciucă a dat asigurări că partidul va deveni, din nou, în preferințele românilor

Totodată, Bode a mai susținut că viitorul partidului depinde foarte mult de primari, deoarece reprezintă „prima și cea mai importantă interfaţă a partidului în relaţia cu cetăţenii şi cu comunităţile.”

Ministrul de Interne a precizat că este nevoie, ca pe viitor, să fie înființată o școală de administrație liberală prin care să fie împărtășite experiențele acumulate .

„Profit de această ocazie şi lansez această provocare preşedintelui Ligii aleşilor locali să creeze această şcoală de excelenţă în administraţie. Sunt convins că va fi un proiect de succes”, a afirmat Lucian Bode, la Liga Aleşilor Locali a PNL.

Bode a lăudat orașele Oradea, Cluj-Napoca și Constanța, toate sub conducere liberală, pentru condițiile de viață și modul în care politica se face în folosul cetățenilor. Mai mult, acesta a amintit că statul liberal nu este doar un concept abstract, ci un spațiu viu unde se investește în oameni și modernizarea comunității.

„Guvernul Nicolae Ciucă a pornit această muncă de construcţie şi sprijină administraţiile publice locale curajoase cu iniţiativă care au ales drumul dezvoltării, care au ales drumul modernizării. Nimic nu ne poate opri din acest maraton al dezvoltării României, care pune la bătaie proiecte valoroase de modernizare, de inovare şi digitalizare a administraţiei publice”, a conchis ministrul de Interne Lucian Bode.

Citește și articolul despre: Ciucă, față în față cu primarii liberali din toată țara. Ce le-a transmis prim-ministrul

Articolul precedentFost primar din județul Olt, arestat preventiv pentru fapte de corupție, alături de doi afaceriști
Articolul următorCiolacu susține că PSD a salvat România: „Am reparat ceea ce era urgent”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.