Sursa foto: Facebook/Kaufland România
Sursa foto: Facebook/Kaufland România

Compania a emis un avertisment, precizând că se confruntă cu o tentativă de fraudă, prin intermediul unei false oferte online.

Această ofertă descrie aniversarea a 54 de ani de la fondarea companiei și îi invită pe clienți să acceseze linkuri care duc spre o falsă tombolă.

Tentativă de fraudă: ”Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare: cadouri limitate la tombolă!”

Conform comunicatului emis de reprezentanții supermarketului, numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false.

Această campanie urmărește inducerea în eroare a publicului.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei”, a transmis compania, într-un comunicat de presă.

Compania a anunțat că ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă

Mesajul care circulă în mediul online: “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri.

Kaufland România respinge categoric asemenea modalități de promovare. Potrivit Spot Media, compania recomandă clienților care vor să vadă ofertele Kaufland sau să se înscrie la concursuri oficiale derulate de organizație să acceseze doar link-urile publicate pe website-ul www.kaufland.ro sau pe canalele oficiale de social media www.facebook.com/kaufland.romania, www.instagram.com/kauflandromania.

Articolul precedentRomânia va cumpăra fabrica de zahăr de la Luduș
Articolul următorBani mai mulți pentru olimpici. Cîmpeanu: „Este vorba în primul rând de recunoaşterea şi susţinerea performanţei elevilor români”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time