Orban ia în râs moțiunea de cenzură anunțată de PSD

„O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură”

ludovic orban referendum
Foto: Facebook

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o primă reacție după ce social democrații au anunțat că, în data de 14 iunie, intenționează să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu.

Ludovic Orban crede că moțiunea de cenzură anunțată de PSD este „O bulă de săpun”

„Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură”, le-a spus Ludovic Orban astăzi, jurnaliștilor, fiind de părere că PSD ar fi depus moțiune de cenzură cu sau fără PNRR. „Dar noi ne bucurăm că depun moțiune de cenzură pe tema PNRR pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante”, a continuat Ludovic Orban.

Social democrații au anunțat că vor depune moțiune de cenzură în data de 14 iunie

PSD a anunțat astăzi, după ședința în care premierul a prezentat PNRR, că are de gând să depună o moțiune de cenzură împotriva Executivului, acuzând PNRR că nu s-ar ridica la nivelul așteptărilor. „În pofida repetatelor apeluri ale PSD pentru organizarea unei ample dezbateri între partidele parlamentare, astăzi s-a făcut dovada că Guvernul Cîțu nu dorește o astfel de colaborare și ascunde cu premeditare ceea ce ar trebui să fie Planul Național de Redresare și Reziliență”, a scris PSD imediat după terminarea ședinței, adăugând că partidul nu poate fi de acord sub nicio formă cu un astfel de plan. Așadar, aceștia au promis că nu vor vota sub nicio formă astfel de măsuri.

„PSD va depune o moțiune de cenzură pentru a împiedica Guvernul să pună în aplicare strategia ascunsă de distrugere a bunăstării poporului român”

Ciolacu spune „nu” Planului Național de Redresare și Reziliență”

Articolul precedentPNRR – panică, acuze, afirmații nefondate și muncă de șoarece de bibliotecă
Articolul următorDNA ar vrea să poată intercepta WhatsApp
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.