Sursa foto: Facebook/ Parohia Bratila de Jos

Ioan Bârgăoanu și Florin Ioniță, doi preoți din Bacău, au decis să instaleze și să sfințească o cruce în „curba morții”, de pe DN11, ce se află pe drumul dintre Onești și Bacău.

Această zonă este una extrem de periculoasă deoarece au avut loc, de-a lungul timpului, mai multe accidente grave unde mai multe persoane și-au pierdut viața.

Dacă în luna februarie, unul dintre părinți a sfințit zona, în Vinerea Mare s-a decis instalarea unei cruci prin care șoferii să fie protejați de orice fel de pericol.

Slujbă specială pentru o curbă periculoasă. Cum în România orice problemă este „rezolvată” prin puterea credinței

Preotul a anunțat că prin istalarea acestei „cruci a vieții” se vor reduce numărul de accident care se produc frecvent în zonă.

„(…) la sectorul de drum cu atâtea accidente și mulți morți, pe Valea Brătilei, s-a sfințit Crucea Vieții, păzitoare a creștinilor, fiind încredințați că astfel se vor reduce numărul de accidente care se produc frecvent în zonă. O, de trei ori fericită și Preacinstită Cruce, ca o pavăză și armă nebiruită, ocrotește și acoperă cu darul tău pe toți călătorii și șoferii ce trec pe acolo!” a mai spus preotul, potrivit bacau.net.

Reamintim că la începutul lunii februarie, un preot din Bacău a ținut o slujbă „specială” pe marginea unui drum, printre mașini, pentru a sfinți zona pe care majoritatea oamenilor au numit-o ca fiind „curba morții.”

Într-o postare pe pagina de Facebook a Parohiei Brătila de Jos, preotul a anunțat că rugăciunile rostite au drept scopt izbăvirea celor care trec cu mașina prin zonă.

„Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ” CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, a scris preotul.

Citește și articolul: Iulian Bulai îl trimite pe preotul care a sfințit „curba morții” la Parlament

Articolul precedentActorul de la Kiev și cel de-al treilea război mondial. Rusia, tot mai amenințătoare
Articolul următorKievul renunță la sculptura care marchează prietenia cu rușii
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.