Deputatul USR Iulian Bulai a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere față de preotul care a sfințit „curba morții”. Acesta a precizat că trebuie să meargă și la CNAIR, dar și în Parlament, pentru a alunga duhurile rele.

„Salut gestul unui preot de a sfinți o curbă periculoasă din județul Bacău. Sperăm, evident, la efecte imediate. Susțin să meargă și la CNAIR cu aghiazmă, poate așa se reduc întârzierile pe A7. Îl invit și la Parlament – are multe duhuri necurate de alungat și de acolo. Doamne ajută!”, a scris Bulai pe Facebook.

Reamintim că un preot din județul Bacău a ținut o slujbă „specială” pe marginea unui drum, printre mașini, pentru a sfinți locul pe care mulți oameni îl numesc „curba morții.”

De asemenea, la începutul anului, conducerea societății de termoficare din Motru a chemat un preot să sfințească țevile, după ce mii de locuitori au rămas în frig din cauza avariilor la rețea.

Critici și ironii pe social-media la adresa lui Iulian Bulai

Iulian Bulai a intrat în atenția opiniei publice în 2019, în ziua de Crăciun, după ce a scris pe o rețea de socializare că Iisus a provenit dintr-o „familie foarte ciudată.”

„Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, a scris în acea perioadă Bulai.

De asemenea, deputatul a devenit ținta ironiilor pe rețelele sociale după ce a apărut o fotografie în care apare la bustul gol, călare pe un cal. Imaginea a devenit în scurt timp virală.

Cunoscut pentru gusturile sale controversate, Bulai și-a atras mai multe critici după ce a lăudat o melodie lansată de Loredana Groza alături de Costi Ioniță.

„Muzica e fericire. Și curaj să te reinventezi – Loredana a făcut-o de-o mie de ori înainte. Acum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte! Zi-le, Loredana!”, a scris, pe Facebook, deputatul USR Iulian Bulai.

Noua metodă de prevenire a accidentelor rutiere: sfințirea curbei periculoase

Articolul precedentLudovic Orban, despre incidentul cu Florin Cîţu din Parlament: „I-am spus că e nesimţit”
Articolul următorCofondatorul AUR, Claudiu Târziu: „Suntem ținte în mișcare”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.