Claudiu Târziu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Claudiu Târziu a precizat că unii membri AUR au devenit „ținte în mișcare” pentru că partidul pe care îl conduce „a luat elan pe scena politică” din România.

Târziu a declarat că un ofițer pensionar, membru AUR, a fost abordat de un fost coleg de serviciu, care i-a oferit 100 de euro pentru a urmări pe unii reprezentanți ai partidului.

„Zilele trecute, unul dintre membrii noștri, ofițer pensionar, a fost abordat de un fost coleg de serviciu. L-a întrebat așa, mai pe ocolite:

– Nu vrei să faci 100 de euro pe zi, bani în mână?

– Păi și ce trebuie să fac?

– Păi trebuie să-i ținem în filaj pe unii de la AUR să vedem ce fac, unde se duc, la ce locație, cu cine se văd, dacă au amantă, absolut tot și să ținem totul top secret, mormânt, ca pe vremea noastră. Fiecare vine cu mașina proprie, ai plinul de benzină asigurat, dacă e nevoie de cazare la hotel sau dacă te amendează rutiera, bossul plătește tot. Avem la noi stații portabile, dispozitive GPS să le punem pe mașini, microfoane, aparate foto ultimul răcnet, tot tacâmul. Ținta o afli dimineața când plecăm toți”, a scris senatorul.

Târziu: „Dușmanii noștri au comis o eroare”

De asemenea, cofondatorul AUR a precizat faptul că „acei mercenari” au apelat la un fost lucrător din Ministerul Afacerilor Externe, care a refuzat o astfel de ofertă. Totodată, senatorul a declarat că a reușit să afle locul unde membrii echipajelor de filaj se întâlnesc în fiecare dimineață la cafea: la o terasă „care nu bate la ochi, în spatele Pieței Gorjului, undeva pe strada Panificației, din cartierul Militari”, a declarat cofondatorul AUR.

Totodată, Târziu a mai spus că nu există nicio luptă pentru putere în interiorul partidului, catalogând toate aceste zvonuri ca fiind „o minciună securistă, menită să dezbine.”

„Amintiți-vă cînd spuneați că AUR se va destrăma imediat după intrarea în Parlament. S-a întâmplat ce ați ”prevestit”? Nu! Stați, deci, liniștiți, că nu vor reuși uneltirile voastre ticăloase împotriva noastră!”, a conchis Claudiu Târziu.

Reamintim că George Simion a anunțat în această seară un protest în Piața Victoriei.

Claudiu Târziu, despre deschiderea dosarului penal împotriva AUR. „Să fim poate mai expliciți, mai clari în informare”

Articolul precedentIulian Bulai îl trimite pe preotul care a sfințit „curba morții” la Parlament
Articolul următorCristian Popescu Piedone: „Cetățeanul meu merită respect! Să fie clar!”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.