Cristian Popescu Piedone: „Cetățeanul meu merită respect! Să fie clar!”

Edilul Sectorului 5 a luat la „pas” străzile și a constatat mai multe nereguli.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a declarat că „ruginiturile din intersecții, panourile publicitare și electorale mizerabile” nu caracterizează Sectorul pe care îl conduce, precizând că „domnul Titică”, director la Infrastructura S5 SA, e bun de plată.

„Muncim zi-lumină și noaptea, deseori, să scoatem îmbâcseala din Sector! Trudim cât putem, investim cât ne permitem, căutam să dăm culoare și speranță în cartiere! Și? Ce facem? Lăsăm speculanții să-și bată joc? Ruginiturile din intersecții, panourile publicitare și electorale mizerabile, strâmbe și urâte le împodobim? Ce să le facem domnule director Titică?

Ce facem băieți cu tricolorul zdrențuit de vânt? Îl lăsam așa? Nu, dragilor, exclus! Un angajat al primăriei se va ocupa, între altele, de tricolor! Să nu-l văd zdrențuit de acum încolo! Clar?”, a scris edilul Sectorului 5.

„Nu mă luați de prost!”

Totodată, Cristian Popescu Piedone l-a avertizat pe Nicușor Dan că „anul acesta nu mai ține moșmoanda” și se va ocupa personal ca cetățenii Sectorului 5 să se bucure de o primăvară „fără șerpărie.”

„Lângă statuia marelui Tudor… nicio problemă domnule Nicușor Dan! N-ați dat o coasă într-un an… dăm noi, benevol! Că vine primăvara și facem șerpărie, domn’ edil! Și cetățeanul zice că-i bătătura lui Piedone, nu? Mi-am luat țeapă anul trecut cu iarba de care nu V-ați ocupat! Anul acesta… nu mai ține moșmoanda!  Primul pas: Curat și vă amendez direcțiile abilitate! Să n-avem vorbe!”, a mai spus Piedone.

De asemenea, edilul a amintit că cetățeanul este mai presus ca funcțiile pe care unii le dețin și merită respectul cuvenit.

„Supărați-vă cei criticați! Ziceți-mi ce vă trece prin creierașe! Sunteți liberi, într-o țară liberă! Dar… țineți minte: Nu mă luați de prost! Cetățeanul meu este mai presus ca funcțiile voastre! Respectați Sectorul, respectați orașul!”, a concluzionat Piedone.

Cristian Popescu Piedone este cunoscut de cetățenii Sectorului 5 ca fiind un primar care face din „imposibil, posibil”, ieșirile sale pe teren fiind un exemplu pentru edilii din întreaga țară.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Piedone a inspectat mai multe brutării și patiserii, în urma unor sesizări făcute de cetățeni. Edilul Setorului 5 a descoperit că în locațiile inspectate, materiile prime au fost depozitate în condiții improprii, iar produsele au fost pregătite în instrumente insalubre.

Piedone a anunțat Direcția de Sănătăte Publică și a îndemnat cetățenii Sectorului 5 care au cumpărat produse de panificație de la brutăriile respective să facă reclamație la autoritățile competente.

„Promit că voi stârpi toți golanii ăștia care spurcă omul și alimentatia publică! Cu respect, primarul Piedone”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, în inspecție la brutăriile și patiseriile din Sectorul 5

Articolul precedentCofondatorul AUR, Claudiu Târziu: „Suntem ținte în mișcare”
Articolul următorCărbunaru, despre remanierea lui Budăi: „Nu a fost pus în discuţie un astfel de subiect”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.