Sursa foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a ieșit din nou pe teren după ce a primit mai multe sesizări din partea cetățenilor cu privire la modul în care sunt pregătite produsele de panificație în mai multe brutării și patiserii.

Piedone a descoperit că în locațiile inspectate materiile prime sunt depozitate în condiții improprii, iar produsele sunt pregătite în instrumente insalubre.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că pâinea a ajuns să fie „batjocorită de golani”.

Privesc imaginile și îmi vine să mă las… Mi-e silă! Unde am ajuns?

„Pâinea noastră, batjocorită de golani! Cumperi… și habar n-ai lângă ce jeg a fost plămădită! Cumperi să le pui copiilor pe masă și… habar n-ai ce le dai să mănânce! Pleci grăbit, dimineața, la muncă și plătești un covrig, o merdenea, o turtă. Și mănânci amestec de rugină și mucegai!”, a scris Piedone.

Mai mult, Piedone a afirmat că mulți „investitori, patroni”, după ce primesc autorizația de funcționare, fură și batjocoresc omul pentru că „așa înțeleg avarii să facă afaceri.”

„Am avut o discuție cu inspectorii primăriei! Continuăm… Așa inteleg avarii să facă afaceri! Panificație printre gunoaie, fără minim respect pentru consumatori și meserie! Le mulțumesc celor care mi-au sesizat aspectele! Aștept ca instituțiile plătite de dumneavoastră să-și facă, la rându-le, treaba!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Totodată, unitățile inspectate de primarul Sectorului 5 au fost închise, fiind anunțate Direcția de Sănătate Publică și Protecția Cosumatorului. Piedone a îndemnat pe cetățenii care au cumpărat produse de panificație de la adresele menționate în comunicatul primăriei să facă reclamație la autoritățile competente.

În încheierea mesajului său, Cristian Popescu Piedone e sigur că va reuși, împreună cu cetățenii Sectorului 5, să „stârpească toți golanii care spurcă omul și alimentația publică.”

„Privesc imaginile și îmi vine să mă las… Mi-e silă! Unde am ajuns? De ce ne tot păcălim unii pe alții? Ce vrem să facem cu țara asta? De ce ne-am înrăit? Cei care au cumpărat produse de panificație de la adresele menționate în comunicatul primăriei pot reclama autorităților competente! Vă rog să mă scuzați că încă se intamplă așa ceva in Sectorul 5! Promit că voi stârpi toți golanii ăștia care spurcă omul și alimentatia publică! Cu respect, primarul Piedone”, a concluzionat edilul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone este cunoscut în Sectorul 5 pentru sprijinul pe care îl oferă cetățenilor săi și intervine mereu când primește sesizări cu privire la neregulile ce au loc. În urmă cu câteva zile, edilul a reușit să ajute o familie cu șapte copii, oferindu-le o nouă casă.  

Cristian Popescu Piedone sprijină familiile nevoiașe

Articolul precedentDîncu, despre plasarea militarilor NATO și în România.  „Este o măsură pro-activă, dar nu este legată direct de acest moment”
Articolul următorMinistrul Muncii: „Trebuie să spunem Uniunii Europene că nu vrem ca românii să fie săraci”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.