Sursa foto: Facebook

În urmă cu 17 zile, un caz social i-a atras atenția lui Cristian Popescu Piedone încât a decis să intervină și să alunge „mizeria și sărăcia cea lucie și nedreaptă” pe care a găsit-o într-o casă de oameni buni, obișnuiți cu munca grea. Este vorba despre o familie cu șapte copii, cu multe lipsuri, a cărei soartă urma să se schimbe radical.

Edilul sectorului 5 a reușit să facă „o magie” pentru această familie, aducând din nou speranța și eliminând tăcerea ce pusese stăpânire pe visurile celor șapte copii dornici de a învăța. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a declarat că povestea familiei a ajuns la urechile unor oameni buni.

Piedone poate, Piedone vrea, dar nu reușește niciodată nimic dacă este singur!

„Acum 17 zile, Copilăria unor suflete bune trăia într-un amestec de lemn, ciment, spoială și cretă. Sărăcia alungase zâmbetele… Ploaia ciuruise tavanul. Și tăcerea pusese stăpânire pe visuri. Povestea a rămas însă vie! Și-a făcut loc printre cioburile de fereastră, a primit binecuvântarea lui Dumnezeu și-a ajuns la urechile unor oameni buni!  Iar oamenii buni… au făcut o magie! Au alungat spoiala și creta și lemnul șubred și mizeria și sărăcia cea lucie și nedreaptă. În locul lor au așezat… normalitate! Și păpuși. Și… viitor! Și-au readus speranța intr-o casă de români!”, a scris edilul.

Mai mult, primarul sectorului 5 a mai precizat că întreaga comunitate pe care o conduce merită, „zi de zi, mai mult”.

„Piedone încearcă să-și facă fericită comunitatea care l-a ales s-o reprezinte! Piedone poate, Piedone vrea, dar nu reușește niciodată nimic dacă este singur!”, a mai precizat Piedone.

În încheierea mesajului său, edilul Sectorului 5 le mulțumește tuturor celor care au ajutat ca această poveste să meargă mai departe și a transmis un mesaj celor șapte copii ce acum vor avea posibilitatea să se bucure de normalitate.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați ajutat această poveste să meargă sănătoasă, curată și optimistă mai departe!Împreuna, facem imposibilul… posibil! Vă mulțumesc și vă iubesc! Copii… să vă iubiți părinții și să credeți nemărginit în voi!”, a concluzionat primarul Sectorului 5.

Reamintim că spre sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, după ce Dan Negru a prezentat cazul unei familii ce trăia în condiții insalubre, Cristian Popescu Piedone a decis să intervină și să schimbe soarta lor. Edilul a declarat că va rezolva problema în cel mai scurt timp posibil, precizând că o firmă se va ocupa de locuința în care se află pentru a o reface.

Cum a promis, părinții cu cei șapte copii au avut surpriza vieții lor când au văzut vechea lor casă modernizată, adusă în secolul 21.

Primarul Cristian Popescu Piedone se uită în jos, la cei mai năpăstuiți locuitori din Sectorul 5

Articolul precedentMinistrul Predoiu și desființarea SIIJ: „Am avut în față două căi mari, să facem un proiect ideal sau un proiect care să îndeplinească toate criteriile tehnice de funcționalitate”
Articolul următorVasile Dîncu: „Nu suntem în cazul iminenţei unui conflict în care populaţia să fie implicată”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.