PSD, într-o continuă grevă parlamentară?

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunțul făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu

Foto: Facebook

Cel puțin asta a sugerat liderul PNL, Ludovic Orban, întrebat despre intenția omologului său de la PSD de a intra în grevă parlamentară cu tot cu partidul pe care îl administrează, dacă cei de la guvernare nu vor aduce PNRR în Parlament, pentru a fi tranșat și discutat. „Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre vestea dată de Marcel Ciolacu, afișând o oarecare lipsă de îngrijorare, cu privire la intenția lui Ciolacu.

Mărul discordiei și motivul grevei parlamentare PSD: PNRR

Mai exact, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joia trecută că în următoarea ședință a Biroului Permanent Național are de gând să le propună colegilor din PSD să intre cu toții în grevă parlamentară dacă coaliția de guvernare nu va duce PNRR (Planul Național de Rederesare și Reziliență) în Parlament, pentru a fi analizat, ca mai apoi discutat și, eventual, pentru ca social democrații să-și poată aduce aportul acolo unde consideră necesară o intervenție.

Șeful PSD a mai subliniat, în aceeași zi a săptămânii trecute, că Planul Național de Redresare și Reziliență a fost returnat de la Bruxelles pentru că nu ar fi fost bun, astfel că în lipsa unei analize suplimentare care să îmbunătățească ulterior „minusurile”, țara noastră riscă să piardă banii europeni. „Dacă nu vor veni cu PNRR să îl prezinte în Parlament, am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact vom fi în Parlament la grupurile parlamentare, vom participa la comisii , nu vom mai participa la plen, iar domnul Iohannis să-și gestioneze Guvernul său și Parlamentul său fără opoziție în sală. Nu mai participăm la votul final, la voturile din Parlament. Voi propune la primul BPN. E mult prea mult. Sunt ultimele 8 zile”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Iohannis, ședință de lucru pe tema PNRR

Articolul precedentOpt berze bolnave, salvate la Centrul Special de Reabilitare: ”Am avut grijă de ele în timpul iernii, le-am hrănit”
Articolul următorBraconier, atacat de elefanți: bărbatul a sfârșit prin a fi călcat în picioare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.