Deputatul George Simion, co-președintele PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) a declarat la Aleph News că încă nu se regăsește în „haina” de parlamentar, acolo unde a ajuns în urma unei campanii agresiv naționaliste, alături de avocatul Diana Șoșoacă. Dintre cei doi, deși vorbesc aceeași „limbă”, ambii s-au declarat contestatari a tot ce ține de pandemie, măști de protecție sau vaccinare, cea care s-a remarcat, fiind mai vocală, este senatorul Șoșoacă. Aceasta a fost exclusă din PAUR, dar umbra i-a rămas.  

„Nu îmi găsesc locul în Parlament, pentru că nu este o institiție democratică. Statul român, în acest moment, este un stat dictatorial, un stat în care aveam prea puțină democrație, iar ceea ce ne doar este că putem schimba prea puțin, inclusiv cu măsurile restrictive care se anunță și suntem lăsați fără instrumente.

Pentru ei (n.r Guvern) nu există credință, pentru ei există dictatură. Cine nu ascultă de ei este amendat, sancționat, închis. Nu e posibil, au schimbat modul de calcul, treptat, ne pregăteau pentru valul 3. Au dezvăluit cum se calcula pentru a face alegeri, acum suntem în alt val. Este un teatru grotesc”, a declarat Simion, la Aleph News.

Va fi în continuare protestatarul cu portavoce

George Simion a precizat că va fi în continuare protestatar, așa cum s-a făcut cunoscut, cu portavoce. „Ieșim cu portavoce. Pe noi ne-au trimis românii nu pentru că este sfârșitul lumi, ci să fie sfârșitul acestei clase politice impotente, care nu are soluții și care trebuie să se facă că face. Ne-am săturat, vom protesta prin toate mijloacele. Pe căi legale, poate se mai găsesc judecători în țara asta care să nu fie de acord cu dictatura domnului Arafat. Legea 55, băgată prin complicitate cu PSD, trebuie schimbată. Este total neconstituțională. Dacă nu se poate pe căi parlamentare, că a fost promulgată de Klaus Iohannis, o să invoc excepția de neconstituționalitate într-unul dintre procesele pe care le am pe Legea 55 și ș să ajungem la CCR, cumva. Dna Renate Weber (n.r. Avocatul Poporului) este sesizată, iar în urma acestor restricții o să primească o nouă sesizare din partea noastră”, a mai spus Simion.

Șoșoacă susține că e dorită de toate partidele

Articolul precedentAna Birchall, despre Tudorel Toader: „Vă mai aduceți aminte de „codoi”? Iată că avem și codoi2”
Articolul următorProtestul de la metrou e suspendat, circulația rămâne suspendată