Sursa: Facebook

Petru Movilă, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Iaşi, a taxat atitudinea afișată gălăgios de simpatizanții/ membrii AUR prezenți în mulțime la manifestările prilejuite de Ziua Principatelor Române la Iași.

Pe 24 ianuarie, liderii PNL și PSD – premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu – au fost huiduiți în Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul discursurilor, aspecte comentate de Petru Movilă.

În opinia fostului deputat PMP, cei care și-au arătat nemulțumirea față de politicienii de pe scenă nu sunt ieșeni și nici nu îi reprezintă pe aceștia. Într-o postare pe Facebook, Petru Movilă arată că ieșenii sunt „dezbinați de AUR”, formațiune politică pe a cărei membri îi cataloghează drept „huligani” și pe care îi sfătuiește să nu mai facă Iașiul „de râs”:

Evenimentele organizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie întotdeauna fac înconjurul țării. Cred ca este singurul moment în care guvernanții își și aduc aminte de orașul nostru.

În ultimii ani, am făcut deliciul presei doar pentru modul în care aceștia au fost huiduiți de ieșeni. Ce nu se vede, însă, este faptul că nu ieșenii sunt atât de învrăjibiți și îndârjiți împotriva oficialităților, deși, fie vorba între noi ar merita pentru ca Iașul întotdeauna este uitat: ultimul la investiții, ultimul la finanțări etc

De ceva ani, AUR s-a remarcat doar prin protestele pe care le face. E ușor să urli ca bezmeticul, fără să ai responsabilitate.
Ce este foarte deranjant este că oamenii ne confundă pe noi, ieșenii, cu acești huligani. Nu, nu suntem cei care zbiară fără logică și nici nu suntem cei păziți de jandarmi pentru diverse tâmpenii.

Luați-vă AUR-ul și duceți-vă la București sau la Buzău sau unde vreți voi. Nu mai faceți Iașul de râs în țară! Nu mai abuzați de încrederea noastră și învățați să aveți cei 7 ani de acasă!

Articolul precedentPreședintele PNL Neamț și un fost deputat PSD, achitați definitiv pentru fapte de corupție
Articolul următorMinistrul Bode, catalogat drept „un zombie” din punct de vedere politic