Nicolae Ciucă- Captură video
Nicolae Ciucă- Captură video

Mesajul de Crăciun al premierului se axează pe faptul că românii trebuie să prioritizeze sănătatea și grija pentru cei din jur.

Alături de urări și de accentul pus pe tradițiile românești, Nicolae Ciucă a ținut să transmită, pe contul personal de Facebook, dar și pe pagina Guvernului României, faptul că ”sănătatea noastră şi a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi”.

Deși sărbătorim Crăciunul, premierul continuă să le reamintească românilor că țara continuă să traverseze o criză sanitară, iar pandemia rămâne un motiv constant de îngrijorare.

De asemenea, Ciucă a insistat pe siguranță, un termen cheie în ceea ce privește celebrarea Sărbătorilor de Iarnă, precizând că grija pentru sănătate trebuie să rămână constantă.

Nicolae Ciucă: ”Întâmpinăm Crăciunul, şi anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie”

Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creştină a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni şi că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia şi cu toţi cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simţim împliniţi sufleteşte şi ne dorim să-i ştim mereu sănătoşi şi în siguranţă.

Întâmpinăm Crăciunul, şi anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toţi sănătoşi este dorinţa fiecăruia dintre noi şi principala urare pe care le-o transmitem celor dragi”, a precizat premierul, în mesajul de Crăciun.

Articolul precedentDelta Dunării, 2021: plasele ilegale, folosite în braconaj, pot înconjura 37 de terenuri de fotbal
Articolul următorTradiții bizare de Crăciun, în lume
Jurnalist full-time / Pesimist part-time