Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Ieri, 24 noiembrie, Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu Președintele Congresului Deputaților din Regatul Spaniei, liderul PSD salutând implicarea guvernului spaniol în cee ce privește procesul de aderare a României la Spațiul Schengen.

De asemenea, președintele Camerei Deputaților a transmis că există tot mai mulți investitori spanioli interesați de multiple viitoare investiții în România.

Marcel Ciolacu: ”I-am mulțumit doamnei Meritxell Batet Lamaña, Președintele Congresului Deputaților din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce privește aderarea României la Spațiul Schengen”

Am salutat, de asemenea, prezența tot mai mare a investitorilor spanioli în România, ceea ce confirmă faptul că România a devenit o țară extrem de atractivă pentru investiții noi. La fel de important, am apreciat acțiunile autorităților spaniole pentru integrarea comunității românești și am asigurat-o de întreg sprijinul instituțiilor din România în a identifica cele mai bune soluții pentru românii care și-au întemeiat familii și cariere în Spania”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Nicolae Ciucă: ”Europa va fi mai sigură cu România în Spațiul Schengen”

Tot în cursul zilei de ieri, Nicolae Ciucă a susținut un interviu în Spania.

Premierul a participat la prima ședință comună a Guvernelor României și Regatului Spaniei, găzduită la Castellón de la Plana.

Sprijinul puternic al partenerilor noștri – precum Spania – este esențial pentru a mobiliza sprijinul unanim pentru o decizie pozitivă cât mai curând posibil”, a explicat Nicolae Ciucă.

Articolul precedentMaia Sandu: ”Schimbările climatice sunt o problemă reală și cu efecte de durată”
Articolul următorPonta: ”Un agarici de la PNL propune să fie sancționați copiii care învață limba și cultura chineză”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time